Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statie de lipit aer cald + letcon

Postări Recomandate

Salutare,Am un buget de 450 ron si as vrea sa imi cumpar o statie de lipit cu aer cald si daca se poate sa aiba si letcon.Ce puteti sa imi recomandati, eu sut din Bucuresti si vreau sa o cumpar de aici.Multumesc :nas:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slashlinux

12

• dan cod

7

• tehtronics

5

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

nu m-am facut inteles...Statia nu o vand eu, ci ti-am dat o sursa de incredere(din Oradea).Scula este foarte OK, la nivel de depanare, dar daca vrei ceva "profi", atunci una WELLER ar fi recomandata, cu pretul ...pe masura

Link spre comentariu

Nu stiu ce avantaje ai fata de Gordak, cred ca oricum sunt cam la fel. Eu as merge pe Gordak pentru ca e deja foarte comuna, se gaseste ieftin, ai schema, etc.Gordak 952A (fara afisaj temperatura) - ieftina, oricum are raport calitate/pret bun Gordak 952 (cu display) daca vrei sa dai in plus pentru display.Spune exact modelul de statie Lukey cu letcon+aer.Uite aici ceva discutii: viewtopic.php?f=19&t=118802Eu posed un 952A, sunt foarte multumit atat de letcon cat si de suflanta.La partea de aer trebuie sa experimentezi un pic pana cand te inveti cu duzele si reglajele (depinde si ce vrei sa faci cu ea).

Link spre comentariu

Salut,Dude, inteleg ce vrei sa zici, sunt doar pasionat de electronica, incepator chiar,daca am o placa in fata cu multe piese pe ea nu stiu sa le masor, din ce am citit pe aici am inteles ca trebuie sa scot piesele de pe placa si sa le masor asa imi dau seama care sunt arse.Si cu aceasta statie de lipit este vorba de niste bani facuti cadou si m-am gandit sa o cumpar, atata tot.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări