Cilibiu Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Salut tuturor. Folosesc ISIS de multa vreme, insa ARES nu am folosit decat doar pentru 3D si cam atat.Acum vreau sa evoluez in creare PCB-urilor cu ARES, asa ca mam apucat sa fac scheme in ISIS cu cotele exacte pentru ARES, insa problema sta la baza UNITATI de masura "th", care habar nu am cati mm inseamna, am cautat pe net, si parca toti nu au auzis de asa ceva, ori nu ma pricep sa caut pe gogu unitatea asta, ori e o unitate derivata.Va rog frumos sa ma lamuriti cu aceasta unitate de masura.Si daca se poate sa fac conversia automat in ISIS ar fi si mai bine, in ARES am gasit cum sa trag trasee in MM dar in ISIS nu gasesc nimic sa imi afiseze datele gaurilor in MM. Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 1.Thousandths of inches, can be written as mil or thou [th]2.Select 【View】 → 【Metric】 menu item, or use the shortcut key "M", can also use the tool bar [M] button, it can coordinate units to convert between metric and imperial. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Nu gasesc cea ce zici. Poate te referi la ARES. Eu ma refer la ..... ..Si daca se poate sa fac conversia automat in ISIS ar fi si mai bine, in ARES am gasit cum sa trag trasee in MM dar in ISIS nu gasesc nimic sa imi afiseze datele gaurilor in MM.Am atashat o poza.Sa inteleg ca milinch e acelasi lucru cu th? Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 nu imi apartineau cuvintele dar ma descurc mai greu cu tableta. am cautat pe gogu si am facut copy paste la primul lucru gasit. la fel am inteles si ru legat de um. partea cu meniu nu mai stiu pentru ce context era. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Aprilie 26, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2013 "th" este "mill" Adica 0.1 inch=100mill=100th=2.54mm Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 1.Thousandths of inches, can be written as mil or thou [th] "th" este "mill"Poate nu ai văzut din prima. E mil, nu mill. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Se pare ca am vazut 2 de "i" in loc de 1.Sincer nu stiam 1 inch cat mil sunt, de acea nu reuseam sa fac calculul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum