bubusmecherul Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 TV AEG ,MODEL STRATOS 1405TX,problema la acest tv este sunet,imagine buna dar pe orice program pe cablu tv am decat paraituri,tv-ul nu este la mine,este la om acasa,am intrat in meniu tv-ului si are decat norma BG,tv este adus din italia,ce poate fi,cred ca trebuie tras in banda,de ce nu are normele BG+DK,ce pot sa facsi cum pot trage in banda pentru revenirea sunetului normal. Link spre comentariu
zvasile Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 probabil sasiu 11ak36, TV KENNEX KX14TVD link Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 La voi in zona ce norma folositi?La noi de exemplu totul este pe BG.fara sa vezi TVul ,procesorul de unde sa stii cum se modifica normele de sunet? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 tv nu lam desfacut,e la om acasa,numai lam vazut atat,si am intrat in menu cu telecomanda,si pe orice program au BG,am incercat sa schimb dar nu merge si nici nu arata BG+DK si asa mai departe,as putea schimba selectorul dar nu stiu ce sasiu este,poate trebuie umblat in meniu service si modificata normele,cum intru in meniu service. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Daca vei schimba selectorul precis va merge Ce treaba are selectorul cu BG/DK?chiar nici o logica nu ai in ce faci.Iti spun eu nici o treaba. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 AEG STRATOS 1405TX (14') = 11AK36A15Vezi poate'l poti depana din atelier , TV_ul ramanand la client acasa cu TeamViewer Ver.8.MENU,4725 si butonul verde de pe telecomanda. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 am uitat sa precizez ca,antena2,explorer,euforie,national+,sport,b1,national geografic am sunet,iar pe celalalte doar fasait parait in defuzoare, Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 am un sasiu 11ak36a15,si fusul este K2966M,aceste al pot pune,mam uitat unde ati dat un link.MENU,4725 si butonul verde,da,dar ce si unde sa modific si cum trebuie sa arate in meniu service reglajele corecte. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Daca tv-ul e mono , da. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 daca fac si umblu in meniu service,cu ce tasta de pe telecomanda se salveaza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Salvezi datele cu tasta TV. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 sa rezolvat,cu schimbarea fusului si modificarile din meniu service,bafta la toata lumea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Acest tv funtioneaza normal sunet numai ca pe format 4:3 se aude un bazait daca e pe 16:9 bazait dispare am schimbat condesatori primar, secundar,dar banuies ca mi-a scapat acel cond. cu pricina sau care o fi defectul astept un ajutor.Multumesc anticipat Link spre comentariu
raileanu florin Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 (editat) aeg jungla tda9352ps}n3}3}1939 procesor stv8216 sasiu tv2kr 2s v14,1asa e notat pe plaka nu pot prinde nici nici un program tv am inlocuit selectorul si la fel face mentionez ca la venirea lui la mine iam dat auto cautare si a prins toate programele totul ok lam dat jos de pe banc si am loat altul la venirea propietarului dupa el lam bagat in proba si surpriza nu avea nici un program tensiunea alimentare al selectorului este 32v in loc de 31 nu ar fi o problema asta un sfat va rog Editat Octombrie 10, 2015 de raileanu florin Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Tensiunile sunt nune pe tuner/Cum este cu SCL,SDA sau cu benzi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum