Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV AEG MODEL STRATOS 1405TX

bubusmecherul

Postări Recomandate

TV AEG ,MODEL STRATOS 1405TX,problema la acest tv este sunet,imagine buna dar pe orice program pe cablu tv am decat paraituri,tv-ul nu este la mine,este la om acasa,am intrat in meniu tv-ului si are decat norma BG,tv este adus din italia,ce poate fi,cred ca trebuie tras in banda,de ce nu are normele BG+DK,ce pot sa facsi cum pot trage in banda pentru revenirea sunetului normal.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

6

• raileanu florin

5

• dan cod

4

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

tv nu lam desfacut,e la om acasa,numai lam vazut atat,si am intrat in menu cu telecomanda,si pe orice program au BG,am incercat sa schimb dar nu merge si nici nu arata BG+DK si asa mai departe,as putea schimba selectorul dar nu stiu ce sasiu este,poate trebuie umblat in meniu service si modificata normele,cum intru in meniu service.

Link spre comentariu

AEG STRATOS 1405TX (14') = 11AK36A15Vezi poate'l poti depana din atelier , TV_ul ramanand la client acasa cu TeamViewer Ver.8.MENU,4725 si butonul verde de pe telecomanda.

Link spre comentariu

am un sasiu 11ak36a15,si fusul este K2966M,aceste al pot pune,mam uitat unde ati dat un link.MENU,4725 si butonul verde,da,dar ce si unde sa modific si cum trebuie sa arate in meniu service reglajele corecte.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator

Acest tv funtioneaza normal sunet numai ca pe format 4:3 se aude un bazait daca e pe 16:9 bazait dispare am schimbat condesatori primar, secundar,dar banuies ca mi-a scapat acel cond. cu pricina sau care o fi defectul astept un ajutor.Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

aeg jungla tda9352ps}n3}3}1939

procesor stv8216

sasiu tv2kr 2s v14,1asa e notat pe plaka

nu pot prinde nici nici un  program tv am inlocuit selectorul si la fel face  mentionez ca la venirea lui la mine iam dat auto cautare si a prins toate programele totul ok lam dat jos de pe banc si am loat altul la venirea  propietarului  dupa el  lam bagat in proba si surpriza nu avea nici un program  tensiunea alimentare  al selectorului este 32v in loc de 31 nu ar fi o problema  asta un sfat va rog

Editat de raileanu florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări