Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

camera de supraveghere

crisgsm

Postări Recomandate

vreau sa montez o camera video la usa de la intrare....camera are iesire A/V si vreau sa o conectez la trei televizoare pe mufa scart....intrebare: o pot lega asa pur si simplu (in paralel)la fiecare televizor sau mai am nevoie de ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

• crisgsm

1

• klaudyux

1

Vizitator berti

Si nu se vede mai intunecat decat pe unu singur?Oricum in cazul lui crisgsm sigur nu merge, pentru ca televizoarele nu au cum sa fie atat de aproape.Eu mi-am facut in felu urmator, pe hol aveam un dulap, am pus un videorecorder stricat (probleme mecanice), am intrat cu semnalul de la camera pe VideoIn iar cablu Tv care intra pe langa usa, l-am trecut prin video (Ant IN/TV out) in felu asta am modulat semnalu de la camera, si am pe toate televizoarele pe canalu 0 camera de la vizor.Daca n-ai loc de-un video poti sa extragi modulatoru, sau sa-ti cumperi unu nou, parca era si o schema pe forum... da-i o cautare!

Link spre comentariu

da, posibil sa fie asa, la mine erau televizoarele cam la 5 m distanta, si camera era la inca 6-7m de tv-uri, si nu se vedea diferenta intre, cu un tv, sau doua

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

vreau sa montez o camera video la usa de la intrare....camera are iesire A/V si vreau sa o conectez la trei televizoare pe mufa scart....intrebare: o pot lega asa pur si simplu (in paralel)la fiecare televizor sau mai am nevoie de ceva?

Se poate construi un fel de "mixer video" care sa aiba 2 -3 iesiri ???
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări