Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imprimanta second Laser A4 Lexmark E320 necesita si cip nou

Emil 1986

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

4

• worker

2

• amassive

1

Top autori în acest subiect

cam orice hp merge hacuit. sau daca nu vrei neaparat laser orice imprimanta care are compatibilitate cu sistemul ciss. lexmark sunt cam cei mai scumpi din punct de vedere al cartuselor si nu merg reincarcate prea mult.

Link spre comentariu

Da. Lexmark e320 are nevoie de chip. dar se poate folosi unul de 6k pagini.imprimanta desi este destul de veche este robusta, se poate face refill foarte usor, intr-un cuvant se merita.HP LJ 1200 este o imprimanta populara, bunicica cu probleme la tava de hartie (care se rupe usor) si cu probleme la preluare. Nu are nevoie de chip, tonerul refill este cel mai ieftin.Nu pot totusi recomanda una din cele doua deoarece nu stiu la ce va fi utilizata si nici pretul la care va fi achizitionata.

Link spre comentariu

hp la 100Lei +19 lei livrarea fara tavita(au zis ca poate fi folosita si fara) Lexmark E320 89lei livrarea gratuit,ambele sh.pentru a fi folosite la metoda de toner transfer la realizarea de mici cablajepentru restul am un canon mp210

Link spre comentariu

da se poate folosi si fara tavita mai ales ca nu va fi nevoie de printare in volum mare, dar trebuie ajutata hartia cu mana :da sau in locul tavii se poate folosi o carte sau cutie sa fie hartia dreapta sa nu dea blocaje.Dintre cele doua nu pot recomanda nimic pentru transfer termic mai ales ca vin prin curier si nu se stie calitatea.Orice dungulita alba sau neagra, punct sau pata se vor regasi pe cablaj.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări