Vizitator emanuel27 Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Salut Zilele acesta am vrut sa upgradez laptopul meu(aspire 5630) cu un hard mai mare...Am cumparat unul,la-m pus si cand am vrut sa intru in setarile bios=imi cere parolaAcuma si cu hardul vechi face aceiasi treaba..... oare a fost de vina hardul...a avut parola pe el..Ajutor...cum pot dezactiva parola...?? Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Postati codul care vi-l da dupa ce bagati parola gresita de mai multe ori in Bios. Link spre comentariu
Vizitator emanuel27 Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 40783 acesta este codul Link spre comentariu
VIFCOR Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 40783 acesta este codul cod gresit, deci dupa trei incercari indica un cod de eroare care sa-l postezi aici. Ori rescriere bios pe programator, cu un bin fara parola Link spre comentariu
Vizitator emanuel27 Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 am incercat de trei ori,apoi a aparut acel cod,cel de sus Link spre comentariu
VIFCOR Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 am incercat de trei ori,apoi a aparut acel cod,cel de sus cauta-l pe mobokap Link spre comentariu
th3-razor Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Eu stiam ca se poate reseta si la laptop biosul prin scoaterea bateriei responsabila de memoria cmos`ului...PS:Modelul de laptop are buton de reset bios.Scoti capacul memoriilor ram,scoti memoriile si sub ele este butonasul.Nu stiu exact dar asa zice cineva pe un forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum