Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un alt amplificator audio de putere Hi Fi !

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu inteleg...care oscilator ? Vezi ca exista un grafic care analizeaza raspunsul in frecventa si faza http://postimg.org/image/9at4cuiyf/ ...pana la 10MHz nu sunt probleme !Poti oferi alte detalii ?

Tocmai ca sunt probleme atat la raspunsul in frecventa cat si la cel de faza. Iti pot oferi detalii dar mai intai spune-ne tu de ce nu sunt probleme, dupa ce logica ai judecat ?
Romania...!De aceea nu se revolta nimeni in aceasta tara cand apar derapaje insemnate in societate... Mentalul colectiv are o singura directie, aceea in care sunt condusi/constransi sa gandeasca... E in zadar sa le vorbesti de independenta in gandire, de ratiune, de simtire...Exemplu fiind justitia: demonstreaza tu ca ca esti nevinovat, de ce sa ma chinui eu sa-ti aduc dovezi si probe ca esti vinovat!!! Nu poti demonstra ca esti nevinovat iti iei cativa anisori de racoare sa-ti limpezesti gandurile...Eu vad o asemanare perfecta, probabil fac parte din acea minoritate care oricum nu conteaza...UNIX @@@Victor a prezentat totul ca fiind in regula si nu arata ca fiind irational, strict sau ingust la minte, daca ceva nu-i ok poate relationa implicit in rezolvarea unei eventuale probleme, daca ai sesizat vreo problema in acele grafice ai putea sa etalezi logica gandirii tale venind cu amanunte si detalii... Daca insa doresti sa inveti electronica prin scormonirea rahatului sau esti unul din contestatarii mancatori de dodo ar fi util sa te abtii de la comentarii... Eu insa sper ca doresti mai degraba sa construiesti sau sa discuti despre constructia amplificatoarelor si nu sa improsti cu rahat doar pentru ca iti poti permite din spatele unui username...Multumesc!
Link spre comentariu

Sorteh sari ca ars degeaba, este foarte normal sa-l intreb ce a facut acolo cata vreme nu a pus schema. Pe ce sa poti comenta mai in amanunt ?

Deci asta va doare de fapt... ???!!! Puteai sa ceri schema din start in loc sa faci afirmatii in van cu privire la faptul ca amplificatorul oscileaza si nu-i stabil, pana la proba contrarie afirmatiile tale tin de voodoo mai degraba, in electronica argumentezi si tu inca nu esti capabil sau dispus sa o faci... Cand ai scos porumbelul pe plisc nu o schema ai luat in calcul ci niste grafice, sa inteleg ca nu te pricepi sa le interpretezi in detaliu? Daca totusi esti priceput ai putea sa-ti etalezi logica!Discutiile despre acest proiect sunt de principiu si nu va fi prea curand prezentata o schema din moment ce proiectul se afla in dezvoltare, dar aceste amanunte le va oferi Victor in detaliu...
Link spre comentariu
:rade: Nu mai cauta teoria conspiratiei in toate cele. Amplificatorul cu graficul in cauza poate functiona fara probleme in cateva situatii particulare, dupa cum pare sa releve si graficele anterioare dar daca nu se specifica cat mai clar acest lucru o gramada mare de useri vor fi in ceata si vor fi tare confuzati. Dar daca discutam doar principial si nu concret atunci atentionarea mea nu-si mai are rostul si ramanem focusati pe solutia tehnica optima care sa poate sa indeplineasca cerintele exprimate de Hpavictor la inceput.
Link spre comentariu

Da , stiam eu ca o sa incercati cu o provocare ordinara sa ma manipulati in asa fel incat sa va arat ....schema .Leco a facut un subiect de 70 de pagini si tot nu v-a aratat schema ...Referitor la marginea de faza .... oare ce e aia :) ?Oare stiti mai bine decat mine cum sta treaba ?Aici viewtopic.php?p=1284183#p1284183 am lamurit cum sta treaba , acest subiect intentionez sa devina un fel de bodega a amplificatoarelor .Schema amplificatorului meu o voi posta doar cand va fi gata . Pana atunci...va las sa visati oscilatoare , margini de faza etc . Vise placute :) !Propuneti schemele amplificatoarelor voastre si le putem discuta , daca doriti .

Link spre comentariu

Poi in graficul tau nu e tocmai grozava. Atata tot. In rest comentarii se pot face, dar cand nu vorbim despre nimic concret evident ca unele sunt pe langa.Legat de SR-ul ridicat, asta am scris si eu in primul post. AO-ul in general nu restrictioneaza SR-ul atata vreme cat gain-ul se face in alt etaj.

Link spre comentariu

Răspunsul in faza in banda audio este absolut ireprosabil , iar eu nu am insistat decât pe obținerea unor valori cât mai bune la TID si THD , acest proiect este un experiment foarte bun , după părerea mea .Este si logic sa fie performant , ca doar l-a proiectat Philips :) !Mai studiază încă o data primul grafic .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări