Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aprindere electronica Electroprecizia

ciocead4

Postări Recomandate

Salutare,am o astfel de drujba produsa de Metrom Brasov la care aprinderea electronica era produsa de Electroprecizia Sacele. Blocul respectiv este defect si cum nu se mai gaseste de cumparat (cred ca nu se mai produce), as incerca sa-l repar... Desi este turnat in rasina, am reusit sa inlatur rasina de pe partea cu lipituri a PCB-ul. Stie cineva de unde as putea face rost de o schema? Chiar si niste poze cu partea plantata ar fi de ajutor.Multumesc,Daniel

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciocead4

2

• radu ionel

1

• Alexandru55

1

Top autori în acest subiect

Ce cunostinte detineti in domeniile motoare in 2 timpi si electonica???Fara suport de menajamente >>>daca nu va pricepeti si nu ati lucrat direct la 6Martie Zarnesti sau Sacele !!!...CARE a fost pe acel timp licenta HONDA furata/cumpta/adaptata de cilindeea 50 cm2 piston 38/40mm asamblata la METROM Brasov si alte produse Mobra,Minimobra si Hoinar>>Si in alte cazuri similare>>> va puteti petrece/consuma timpul aferent la PESCUIT fiindca este mult mai relaxant>>>>>Exemplu ;o chinezarie sau din ungaria de drujba in Brasov la Brintex o achizitionezi cu MAX 300ron ...Daca vrei sa o pui pe aceea in functiune asta inseamna;; timp pierdut dupa piese/modificari sau sa-ti dai/iei doctoratul dupa vreo 4/5 ani de studiu ,,,VREMURI de mult apuse 1976/1980 si END,,,SAU DOAR DACA se poate adapta platoul magnetu cu platina>>>dar difera constructiv axul de capat al ambielajului .... :da :rade: :freaza:

Link spre comentariu

Ce cunostinte detineti in domeniile motoare in 2 timpi si electonica???Fara suport de menajamente >>>daca nu va pricepeti si nu ati lucrat direct la 6Martie Zarnesti sau Sacele !!!...CARE a fost pe acel timp licenta HONDA furata/cumpta/adaptata de cilindeea 50 cm2 piston 38/40mm asamblata la METROM Brasov si alte produse Mobra,Minimobra si Hoinar>>Si in alte cazuri similare>>> va puteti petrece/consuma timpul aferent la PESCUIT fiindca este mult mai relaxant>>>>>Exemplu ;o chinezarie sau din ungaria de drujba in Brasov la Brintex o achizitionezi cu MAX 300ron ...Daca vrei sa o pui pe aceea in functiune asta inseamna;; timp pierdut dupa piese/modificari sau sa-ti dai/iei doctoratul dupa vreo 4/5 ani de studiu ,,,VREMURI de mult apuse 1976/1980 si END,,,SAU DOAR DACA se poate adapta platoul magnetu cu platina>>>dar difera constructiv axul de capat al ambielajului .... :da :rade: :freaza:

Cunostintele de electronica sunt ok, la motoare nu sunt expert dar ma descurc. Eu imi dau seama ca la cateva sute de lei pot cumpara una noua, dar aceasa drujba este a unchiului meu si sunt dator macar sa incerc depanarea ei... De fapt, i-am mai reparat-o odata schimbandu-i tiristorul pe bottomul PCB-ului, dar dupa cativa ani s-a dus si altceva in aprinderea electronica. Eu banuiesc ca s-a dus condensatorul care este descarcat de tiristor prin bobina de inductie, si l-as schimba (valoarea aproximativa o intuiesc) dar nu stiu pozitia lui exacta pe PCB. De aceea incerc sa fac rost de schema sau poze.Daniel
Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Salutare. Cu greu am gasit acest topic pe net. Chiar daca este vechi subiectul il rog pe Daniel sa imi scrie daca mai este activ pe forum. Multumesc. Alexandru.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări