Iordache Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Sursa cu SMR40200CProcesor SAA5290ZP/044baleaj vertical TA8445KJungla M52309SPAs vrea si eu schema care contine integratul M52309SP pentru a putea compara si inlocui acest integrat cu M52777SP B Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Lasa adresa de mail in PM si'ti trimit. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Salutare.Sa nu deschid un altopic,am si eu nevoie de un sfat pentru acest model.Sursa a fost modificata si este ok.Problema este pe cadre,anume in partea de sus imi este intinsa imaginea iar in in partea de jos o banda neagra.Cu alte cuvinte nu se centreaza .Am inlocuit integratul de cadre,condesatori semireglabili si verificat la rece rezistente dar nimic.Am avut de pe o alta placa la care stiam ca era bulit tubul o jungla si am inlocuit dat tot nimic.Un sfat este bine venit. Link spre comentariu
claudiu68 Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Problema e tot pe BV,.... o rez. devalorizata...eventual reactia de pe iesire cadre...mai sapa...noroc Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Problema e tot pe BV,.... o rez. devalorizata...eventual reactia de pe iesire cadre...mai sapa...norocAm verificat mai mult dar nimic.Posibil ambele jungle cu acelasi defect? Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 De ce nu probezi sasiul de la TV_ul cu tub busit pe asta ? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 De ce nu probezi sasiul de la TV_ul cu tub busit pe asta ?L-am descomplectat ,in functie de ce am avut nevoie. Link spre comentariu
cornel_v2005 Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Buna dimineata! Va rog o schema la acest model de TV samsung CK5385TB sasiu AA41-10443A pentru ca i-a fost inlocuita sursa cu una exterioara sasiului tot in comutatie si i-au fost scoase piesele aferente sursei originale din placa. As dori sa revin la schema initiala si sa scot sursa aferenta, pentru ca si ea e defecta. Multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Daca este SCT11 sasiul cel cu SMR si HISO nu merita refacuta sursa originala.Acolo merge bine cu UPS001 daca mai exista chopperul original. Link spre comentariu
cornel_v2005 Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 (editat) Nu am shema, nu are chopper-ul original ( e lipsa) dar cred ca era cu SMR... am citit pe placa cele 2 tensiuni de iesire: 1.= 125Vcc 2.= 14,5Vcc Am gasit insa un sasiu care are CPU DEFECT si sursa cu STRF6653 SK1514 NUMAR DE SASIU: cp-185 cred ca de la daewoo si care aretoate piesele in sursa si tensiunile: 1.= 123V 2.= 12,5V cred ca ar merge dar problema e cum pun optocuplorul sursei acesteia in circuitul TV-ului care a fost stricat, pentru ca acel sasiu nu are optocuplor. E o obligatie fata de cineva , altfel nu l-as face sincer! Multumesc anticipat! Editat Septembrie 24, 2015 de cornel_v2005 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Cea mai buna solutie e cea postata mai sus , o sursa ups 001 costa 15 lei !! Link spre comentariu
cornel_v2005 Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 m-am interesat si nu pot folosi UPS001 pentru ca nu am nici chopper-ul original. dati-mi un cod de pe chopper-ul original sa vad daca-l mai gasesc pe comanda poate! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Nu stiu ce cod are trafuol original dar sursa cu care a venit Tvul nu este reparabila? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 (editat) E buna si asta , o gasesti la MIV--OM sub denumirea sursa samsung cu SMR !! Sau cauta una din tv. vechi care avea sursa separata , am vazut chiar una de ALFA rusesc montata pe capac !! Editat Septembrie 24, 2015 de dan-a2 Link spre comentariu
cornel_v2005 Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 e varza tot si nu am schema....pare a fi taiata dintr-un alt sasiu numai partea de sursa. asa a venit...insa lucrez la o modificare de la alt sasiu care are aceleasi tensiuni si fara optocuplor. Cred ca la fel voi taia partea de sursa din acel sasiu are STRS6707. ce sa fac? doar sa respect polaritatile pe secundare la chopper si poate va merge! E buna si asta , o gasesti la MIV--OM sub denumirea sursa samsung cu SMR !! Am vazut la mivarom acolo, crezi ca e fiabila? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum