Vizitator magistratul Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 (editat) Aveti dreptate amandoi , si Sharky si Leco, eheee, dar mai aveti multe de invatat de la altii, in special Leco: https://www.youtube.com/watch?v=CnXOUngamCE#t=69 @Marean ( ) : adauga finalii tai preferati tip MOS in locul bipolarilor din schema prezentata de mine si gata, ai scapat de majoritatea problemelor. Nu este nevoie sa-mi multumiti . Editat Iulie 28, 2014 de magistratul Link spre comentariu
adryano Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Revin cu aceasta schema ca fiind una simpla care evident poate fi imbunatatita. Am realizat o simulare a schemei propuse de Dvs. si eu vin cu intrebarea de ce oare nu ar functiona ca la carte?! Unde am gresit eu? ca problema la simulator nu poate fi. Am simulat si in LT Spice IV, si in MultiSim 12. Unica remarca e ca am omis acel rezistor de 10 ohmi care leaga masa celor doua blocuri, ca oricum nu observasem nici o diferenta. Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 De vineri vad ca a evoluat foarteeeee mult subiectul, chiar si pe alte cai care nu trebuie, printre altele s-au expus si ceva idei la care vroiam sa ajung inca de la inceput, va multumesc, dar in final exact cum a spus si Leco, oricat tunning as incerca sa ii fac la schema asta tot naspa o sa fie comandati finalii si mare lucru nu am sa reusesc, oricum pentru a muzament si ambitie am sa o duc pana la final, macar sa ard si ultimii finali pe care ii am, o sa incerc update-uriele prin simulare mai intai, dupa care ceva practic. o sa tin la curent topicul cu ce prostii am mai facut, am sa ii fac superdioda...............brb Terminati cu arogantele ca nu asta e scopul............ Dupa ce termin cu asta am sa caut o schema cu tranzistori, daca se poate in calasa A, ceva HI Fi, cat se poate, ca am un amplif SANYO DCA 611 fara partea de amplificare si vreau sa pun ceva bunicel in ea, poate si un layout multistrat, sau dublu strat mai interesant, SMD.......ceva efort Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Am realizat o simulare a schemei propuse de Dvs. si eu vin cu intrebarea de ce oare nu ar functiona ca la carte?! Unde am gresit eu? ca problema la simulator nu poate fi. Am simulat si in LT Spice IV, si in MultiSim 12. Unica remarca e ca am omis acel rezistor de 10 ohmi care leaga masa celor doua blocuri, ca oricum nu observasem nici o diferenta. Masa de la alimentarea finalilor, trebuie sa fie impreuna cu masa de la partea de diferential si VAS, si evident acea rezistanta de 10 ohm, legata si ea Alimentarile trebuie sa fie diferentiale. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Nu conteaza cine cat stie. Va rog incetati cu remarci de genul: mai ai pana sa ajungi la nivelul lui X. Ce e important e sa colaboram si sa dezbatem civilizat scheme, fara referire la persoana in sine. DAca un om a omis ceva nu inseamna neaparat ca nu stie. Poate fi doar ca a considerat ca nu merita sa se complice cu solutia respectiva sau pur si simplu nu o considera potrivita in acest caz. Viziunea unora nu tot timpul bate cu a altora. De aia e forum sa schimbam pareri si sa le argumentam civilizat. Nu sa ne da mari sau sa ii convingem pe toti ca solutia nu stiu care e buna. O fi buna, dar in mod sigur nu e buna la toate, ori e prea complexa, ori nu are sens sa o implementezi. Fiti si voi mai toleranti. Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 (editat) cam orice as face tot am probleme la trecerea prin zero.....fara superdioda in simulare arata OK sinusul Editat Iulie 28, 2014 de alexu_0687w Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 ai dreptate, 330 ohmi e cam mare, merge cu 220 si 4,7 k are idee careva cum se numesc semireglabilele in LT spice ? Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 am priceput pana la urma care e treaba, numai ca nu gasesc in baza LT spice semireglabil Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 cam da eroare modelul cu pricina....... Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 ...................... Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 ehh, oricum am puns in munctiune masinaria, ghiciii, un fimal e ars....9240, astia erau ultimii, nici macar componentele nu tin cu schema asta, am ars pana acum 7 finali............ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum