Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O merge? sau no fi fet 100?

alexu_0687w

Postări Recomandate

@marian, te rog poti sa imi detaliezi un pic cum ai ajuns la valoarea de 620 - 680 ohmi pt r17?

intre timp am facut montajul cu sursa de curent, si am si alimentari reglabile pana la 60v.

Link spre comentariu

Merci mult de explicatie, interesanta abordare, eu imi faceam cu totul alte scenarii tinand cont ca este un generator in bucla. O sa incerc sa ii fac si o superdioda cu tranz.

Link spre comentariu

acum am alimentarile recomandate, adica +_ 45v

cu rez de 5k6 in colector si un curent de 500uA, o sa am o cadere de tens de aprox 2.8V, daca eliminam rez dinamica a lui Q1 Q2, corect?

atat timp cat MJE  340 permite 5v max Vbe, gresesc?

Link spre comentariu

Am facut cateva simulari si am observat ca din cauza lui R18  aveam ceva sike uiri pe alimentare, masurat in colector q9, dupa valoarea de 15k nu mai apareau.

Prin tatonare valoarea lui r12 r 13 este de 5.6k, semnalul arata cel mai bine, si pe iesire dar si in colector q1 q2.

Link spre comentariu

o sa incerc sa adaug simularile diseara, nu le pot incarca de la servici, ce semnale/curenti va mai intereseaza ?

Editat de alexu_0687w
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări