Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O merge? sau no fi fet 100?

alexu_0687w

Postări Recomandate

poti lua finali de la psc-audio, provin de la farnell, sunt 100 % originali.

Ce vreau eu sa spun este ca PSC nu putea sa cumpere de la Farnnell o piesa cu 18 lei si sa o vanda cu 7 lei.

Chiar daca era sa cumpere peste 6000 de bucati odata, unde pretul scadea la 6.13 lei per bucata +tva , tot depasea pretul de 7 lei de la PSC.

Si crede cineva ca PSC cumpara IRFP240 de la farnnell cu 7.6 lei , cumparand peste 6000 de bucati odata si apoi vinde la bucata cu 7 lei?

Sa fim seriosi chiar daca ar vrea sa faca asta , ar fi ilegal , nu ai voie sa vinzi sub pretul de achizitie.

Link spre comentariu

La Miva**** IRFP240 este 4.27 lei si zice  ca este de la Vishay.

O fi cumparat tot de la Farnnell ?

Eu cred ca nu sunt originali nici cei de la PSC  si nici cei de la Miva***.

Indiferent de cantitatea achizitionata la ce adaosuri au firmele din tara asta , nu cred ca sunt originali.

Ma rog , fiecare e liber sa cumpere ce vrea pe bani lui.

Link spre comentariu

Trebuie inteles un lucru.

Nici un tranzistor nu poate fi pe piata, MAI IEFTIN decit pretul de producator, PUNCT.

Mai departe intelegeti ce vreti.

Cind am comandat direct de la On Semi 125 perechi de MJL-uri, MJ-uri diverse, MJE-uri, etc, pretul nu a fost cel afisat la ei, ci aproape dublu, ca nu am luat cantitatea minima de 500 perechi impusa de ei pentru pretul de pe site...

La care am platit si TVA si vama, deci am ajuns chiar la un pret mai mare decit daca comandam direct de la Farnell...

Bucuria a fost ca marea majoritate au venit din cam din acelasi lot, diferente foarte mici de beta maxim 5% intre structuri, si ca au fost ambalate in pungulite plasicate roz, cu bule si alte nebunii, iar intregul colet in plastic antistatic.

Pacat ca nu mai gasesc pozele sa va arat...

Link spre comentariu

Leco , a punctat exact la fix.

Nici un tranzistor nu poate fi pe piata, MAI IEFTIN decit pretul de producator, PUNCT.

Vishay vinde direct prin Farnnell , deci orice  alt vanzator care cumpara de la Farnnell , ar trebui logic sa aiba preturile mai mari.

NU MAI MICI.

Link spre comentariu

daca este IRFP240 22lei si perechea lui tot atat atunci un kit fet200 sau diy200 ar costa cel putin 88lei pretul tr si nu 67.50 Lei cat este fett200 acum

Link spre comentariu

Imi cer scuze daca am provocat vre-o polemica , nu asta a fost intentia mea.

Totusi daca noi credem ca o firma de apartament , sau una care vinde doar online ( in speta o firma relativ mica)dispune de capital sa investeasca mii sau zeci de mii de euro in piese si apoi sa isi scoata banii in caciva ani.

Cred ca ne inselam.

La un calcul simplu reiese ca numai la un cod care sa zicem ca este luat la un pret de un euro si trebuie sa cumperi 6 mii de bucati, atunci numai la acest reper trebuiesc investiti 6000 de euro.

Daca mai pui si complementarul tranzistorului tot pe atata, se face de o suma destul de frumusica.

Cateva mii de euro ori cateva zeci de produse si uite cum trebuie sa faci o investitie de zeci sau chiar sute de mii de euro.

Nu cred ca firma de care vorbim este capabila de asa ceva.

Imi cer scuze initiatorului topicului dentru interventii inoportune.

Link spre comentariu

Cind am comandat direct de la On Semi 125 perechi de MJL-uri, MJ-uri diverse, MJE-uri, etc, pretul nu a fost cel afisat la ei, ci aproape dublu, ca nu am luat cantitatea minima de 5000 perechi impusa de ei pentru pretul de pe site...

Mie nu imi apare cantitatea minima pe site-ul onsemi, am pus 300 MJLsi mi-a calculat la 3,38$ bucata pentru ca era pana in 500 bucati

Posted Image

Editat de maxente
Link spre comentariu

Cind am comandat eu acum 3 ani parca, pentru pret ceva mai mic (adica sa simti ceva), era de la 500 buc in sus, nu stiu cum mai este acum...

Din ce vad la printscreenul tau acum parca arata diferit un pic si site-ul, din ce-mi amintesc...

Era vorba de 500 perechi, nu 5000, am scris gresit, scuze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări