alexu_0687w Postat Iulie 31, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2014 aceste teste sunt facute inainte de a pune C urile, la 1khz, 10khz si 20khz, dupa conectarea mai sus descrisa s-au mai atenuat un pic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 la 600mV amplitudine pe intrare, o sarcina de 6,8 Ohmi cu o tensiune de aprox 18v, curent constant absorbit approx 500 mA, radiatorul este de la AV400 (PSC) si are 70 grade, la care dupa forja curentul de mers in gol este pe la 25 mA, cred ca superdioda nu functioneaa za cum trebuie La 18V rms pe iesire nu ai nici macar 100W pe 4Ohm, pe 6,8 ohm ai si mai putin. Daca deja radiatorul amplifului a ajuns la 70 grade, e aiurea, randamentul amplifului este extrem de mic, si asta este 99% din vina finalilor nedeschisi corespunzator, mai ales la putere mica de iesire... Banuiesc ca radiatorul este suficient ca suprafata si a fost ventilat... Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Daca ai masurat bine curentul de mers in gol, atunci inseamna ca l-ai supra compensat termic. S-ar putea sa fie ok asa cat timp trecerea prin zero e buna si curentul nu scade aproape de zero. Mai reduci disiparea cand ampliful e cald si cresti fiabilitatea. Totusi sa nu scazi sub 20mA/mosfet ca nu are rost. La cat alimentezi modulul? La +-50V? sau mai jos? E important pt explicatia care va urma. In sensul ca daca alimentezi la tensiuni mari, ceea ce se intampla e normal. Ar fi fost anormal la tensiuni mici, comparabile cu nivelul de iesire. AStept raspunsul, ca sa nu mai speculam. Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Iulie 31, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2014 (editat) tensiunea de alimentare este la +_44v. @Leco daca tot zici ca e din vina finalilor nedeschisi corespunzator, da o solutie, concreta si practica, vrei ceva valori masurate pt a deduce ? nu ma intereseaza sa storc toata puterea de pe el, sa mearga ok si in 4 ohmi si sa nu se incalzeasca asa tare, imi e suficient un 50w in 8 ohmi Din experimentele voastre cu acest modul cum se clasifica formele de unda? Cam asa aratau ? Precizez ca sinusul nu are nici un fel de deformare inclusiv 50khz Editat Iulie 31, 2014 de alexu_0687w Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 La +-44V alimentare (sper ca in sarcina) si 18V(fie varf sau rms 25V(varf)) e normal sa ai disipare mare, in regim normal. Nu e nici o problema de finali deschisi necorespunzator. Nu trebuie sa deschizi complet mosfetul pt 18 sau 25V varf, motivul constand in principiul elementar de functionare al clasei AB. Nu acolo ai problema. Am explicat de multe ori, inca o data nu mai am rabdare. Sunt notiuni elementare care pot fi verificate f usor practic. Nu am idee cum arata acel radiator, dar gandeste-te ca in regim continuu disipi cam 30-40W pe el la nivelul ala de iesire. E normal sa se incalzeasca daca radiatorul e unul amarat. Da niste detalii. Verifica sa nu ai alte probleme, gen oscilatii. La ce fr ai facut testul? Banuies ca pe sinus, daca sunt diferente mari de temperatura intre fr joase gen 100hz, iar la 10kHz radiatorul e mult mai cald ori ai oscilatii, ori conductie simultana (un mosfet nu apuca sa se inchida complet cand celalalt se dechide.) Verifica cum arata formele de unda pe rezistenta din sursa. Daca apar spituri in zona trecerii prin zero, ala-i baiu. Scazi Rg-ul, eventual pui o dioda +r mica peste, pt descarcare rapida. In calitate de moderator ma vad obligat in continuare sa combat greselile tehnice deoarece trebuie sa impunem un nivel minim de cunostiinte si evident sa nu inducem userii in eroare. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 ..................... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Sharky, dioda "inversa, paralela pe rezistenta" se foloseste NUMAI in comutatie, in regim de On-Off, cind vrei sa controlezi separat T-Off de T-On, in speta se foloseste la clasaD unde deadtime-ul este la fel de important ca biasul la clasa AB, fiind opusul acestuia. Nu are legatura cu functionerea tranzistorului in zona liniara. As vrea sa vad o singura schema de amplificator cu mosfet in final, in clasa AB, care are dioda inversa pe rezistentele din poarta... Alexu trebuia sa inteleaga de multe pagini in urma, ca aceasta nu este o schema buna, fiind fara buffere de curent care sa comande mosfeturile, sau fara tranzistori de dupa circuitul superdioda, hai sa-i numesc prefinali. Mosfetul chiar daca are rezistenta intre G-S, de valoare foarte mare in regim static, fiind un capacitor acolo, o data ce frecventa semnalului creste, datorita capacitatii portii fata de sursa, si curentul consumat pentru On si OFF, creste la rindu-i. Daca etajul din fata nu este capabil sa asigure acel curent, totul este IN VAIN, mosfetul va lucra insa nu corect iar rezistenta D-S va fi mare, pierzindu-se citiva volti buni pe mosfet, adica disipatie INUTILA. La +/- 44Vcc pe 4 ohm ar trebui sa ai minim 22-24Vrms la iesire la prag de clipping, pe 4 ohm. Repet inca o data, tranzistorii finali NU sint comandati CORECT. Nu este vorba de zennerele de 12V, cit timp tensiunea de comanda in zona liniara este mai mica de 12V. Acele zennere de 12V protejeaza tranzistorii finali de tensiune mai mare de 12V intre poarta si sursa, tensiune care de multe ori poate strapunge finalii si la 15-20VGS, aparind apoi clasica intrebare: De ce s-a ars? Nu aveam mai mult de 30-50W pe iesire si amp-ul are 400... Aici este vorba de un curent de comanda al PORTILOR mos-urilor prea mic, incapabil sa deschida si sa inchida mosfetul suficient de rapid si FERM. Poti pune si rezistenta de poarta de 3 ohmi, si 100 diode inverse, daca circuitul dinaintea lor este lent si slab in curent, te chinui degeaba. Asta nu vrea nimeni sa inteleaga... tensiunea de alimentare este la +_44v. @Leco daca tot zici ca e din vina finalilor nedeschisi corespunzator, da o solutie, concreta si practica, vrei ceva valori masurate pt a deduce ? nu ma intereseaza sa storc toata puterea de pe el, sa mearga ok si in 4 ohmi si sa nu se incalzeasca asa tare, imi e suficient un 50w in 8 ohmi Din experimentele voastre cu acest modul cum se clasifica formele de unda? Cam asa aratau ? Precizez ca sinusul nu are nici un fel de deformare inclusiv 50khz Am dat-o cu pagini in urma, BUFFERE de curent sau alta schema! Vrei sa faci un experiment sa te convingi? Pune sonda osciloscopului intre poarta si sursa, dupa rezistenta de poarta, adica direct pe pinii G-S la mosfetul de pe alimentarea pozitiva. Introdu semnal de 100Hz sinusoidal si creste-l pina etajul final ajunge la clipping, urmareste forma de unda aratata de osciloscop, odata cu cresterea nivelului de intrare. Repeta cu 20Khz, tot sinusoidal, si fa comparatie intre ele. Apoi treci la semnal dreptunghiular cu aceleasi frecvente, intii 100Hz si apoi cu 20Khz. Sa imi zici ce diferente observi in dreptunghiular la 20Khz fata de 100Hz. Daca ai putea face filmare, ar fi ideal. De acolo iti vei da seama ca mosfetul NU este comandat FERM, mai ales odata cu cresterea frecfentei, deoarece circuitul VAS+superdioda nu ofera curent suficient pentru comanda mos-urilor. Oare de ce schema de mai jos are 2 tranzistori in plus dupa circuitul superdioda, repetoare pe emitor, deci amplificatoare de curent? Oare 4 mosfeturi paralel chiar aveau nevoie de tranzistor capabil de 8A Ic, daca ei se comanda foarte usor in tensiune? Ia uitati-va ce valoare are rezistenta de "stingere" a mosfetilor (sarcina repetoarelor MJE-uri)... Oare mosfetii aia or fi comandati ferm? Eu zic ca DA. La acea schema as fi micsorat rezistentele de poarta pina pe la 47-100 ohm. Considera ce este incercuit in schema de mai jos ca o "posibila imbunatatire pentru schema ta" cu minim de modificari! Link spre comentariu
Marian Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 ...................... Link spre comentariu
franzm Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 (editat) Daca ai masurat bine curentul de mers in gol, atunci inseamna ca l-ai supra compensat termic. Supracompensarea se datoreaza mai degraba variatiei cu temperatura a curentului rezidual ICB0 si a factorului de amplificare h21E pentru tranzistorul din superdioda decât variatiei UBE si este accentuata de valorile mari ale rezistoarelor din circuit (ca 10 k între baza si colector dupa schema de la #157). Am încercat sa-i plasez domnului studinte (alexu_0687w) câteva indicatii (calculul PSF, "Darligton", "variatia h21E cu temperatura"), dar vad ca nu s-a prins si tot mura-n gura asteapta. @DJLeco: Se mentioneaza pe undeva amplitudinea semnalului de intrare (600mV) si tensiunea pe sarcina (18VRMS). De unde rezulta o amplificare în tensiune de ca. 42, mai mare chiar decât cea corespunzatoare valorilor componentelor din schema mentionata mai sus. (Diferenta provine probabil din folosirea gresita a notiunii de amplitudine, AKA valoare de vârf.) Asa ca nu rezulta de aici cum ca finalii n-ar fi comandati "ferm". Daca curentii de comanda ar fi fost prea mici, altfel ar fi aratat semnalul dreptunghiular de la iesire. Edit: vad ca Marian a fost mai rapid. Editat August 1, 2014 de franzm Link spre comentariu
Marian Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 ..................... Link spre comentariu
alexu_0687w Postat August 1, 2014 Autor Partajează Postat August 1, 2014 revin, @franzm , tu crezi ca stidiile aprofundate se fac peste noapte, am luat aminte despre ce ai zis si am sa studiez ca atare, daca tot va certati, ati uitat sa mentionati ceva, pt o rez de 0.33 ohmi din sursa trebuie o cadere de tens de aprox 16mV pt un curent de mers in gol de 50mA a finalilor, asa ca azi dim am facut din nou reglajele: - intrarea la masa si am o temperatura stabila pe radiatorul de langa capsula de 32.5 grade, mentionez ca nu este racit activ si in camera sunt peste 25 grade - mai tarziu am sa ii pun semnal si sa vedem la cat se stabilizeaza cu aceleasi date de intrare.... Link spre comentariu
franzm Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 ...daca tot va certati, ati uitat sa mentionati ceva... Ne certam în mod civilizat, adica ne prefacem ca sa ne putem împaca. În felul asta avem si-un pretext pt. o bere în plus ;-) Si n-am uitat nimic, am omis intentionat. A se vedea semnatura mea. Link spre comentariu
alexu_0687w Postat August 1, 2014 Autor Partajează Postat August 1, 2014 (editat) Rezulatalele testului dupa o ora : temperatura ambianta 25.5 grade, amplitudine intrare 600mV la 1khz avem temperatura pe radiator langa mosfet 72 grade, temperatura in dreptul finalului la jumatatea radiatorului 68 grade, este un progres dupa ce am reglat iar. Ideea este ca acum am cadere de tens pe rezistente de 1.4mV si un curent absorbit de 24mA, oare trebuie sa treglez iar curentul de mers in gol dupa ce el sa incins? Am procedat ca atare : am masurat din nou offsetul unde aveam o deviatie de 3mV fata de atunci cand era rece si l-am regalat pe zero, si la fel am procedat si la curentul de mers in gol, a trebuit crescut pana la 64 mA respectiv 16,5mV cadere de tensiune pe resistentele din sursa mosfet, revin dupa aproximativ o ora cu noi detalii..... Editat August 1, 2014 de alexu_0687w Link spre comentariu
alexu_0687w Postat August 1, 2014 Autor Partajează Postat August 1, 2014 (editat) mda, vad ca temperatura langa mosfet este de 74 grade.......,in cazul de fata ar merge la limita cu radiatorul asta si o sarcina de 6.8 ohmi, iar pe 4 ohmi o racire activa destul de buna este absolut necesara, sau reproiectarea superdiodei....o sa fac si masuratorile cerule in Vgs la 100 Hz si 20Khz Editat August 1, 2014 de alexu_0687w Link spre comentariu
franzm Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Pentru ca a crescut si temperatura mediului înconjurator sau s-a schimbat pozitia radiatorului pe masa, etc. Masurati caderea de tensiune pe superdioda la rece si la cald si pe urma mai vedem. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum