Vizitator cata_k16 Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 va sal pe toti si sper ca ma puteti ajuta si pe mine ca am niste probleme cu un amplificator cu tda2052 pe care l-am construit in vacanta ,cand dau volumul peste 50% mi se opreste si trebuie sa ii dau iar drumu .Am incercat orice alt transformator alta punte de diode ,iam facut mici modificari dupa o schema gasite pe net si tot asa face .Acum este alimentat cu un transformator de 550 w la plus minus 22 v cu o punte de diode de 8 A .Ajutatima ca nu stiu ce sa ii mai fac :prayer: Link spre comentariu
costy Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 poate intra protectia de temperatura Link spre comentariu
Vizitator cata_k16 Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 stiu ca intra in protectie da e pus pe un radiator baban cu un cooler de sursa de calc pe 12 v si radiatorul e rece Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 protectei poate la semnal prea mare pe intrare?? ce sursa de semnal folosesti? Link spre comentariu
Enigma86d Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 Pe langa astea as mai adauga si posibilitatea intrarii in protectie datorita incintei conectate(in cazul in care nu e proiectata cum trebe, filtre, difuzoare piezo). Si oricum e un amp de 50W, nu duce mai mult. Link spre comentariu
Vizitator cata_k16 Postat August 4, 2006 Partajează Postat August 4, 2006 pe boxe imi scoate cam 2x20 deci nici pe jumatate si semnalul il iau direct din calc folosesc doar un potentiometru si boxele sunt cumparate de tata prin 90 si ceva dar nu leam atins totul e original si pe alte boxe face la fel Link spre comentariu
Vizitator cata_k16 Postat August 4, 2006 Partajează Postat August 4, 2006 cred ca ajunge si asta in tomberon ca nu e primu :rolleyes: Link spre comentariu
LostCell Postat August 5, 2006 Partajează Postat August 5, 2006 in datasheet zice ca la +-22v livreaza 40W cu Thd 10%(wow)pe o sarcina de 4Ohm si 22W pe o sarcina de 8ohm..cum ai masurat tu 2x20w? Link spre comentariu
Vizitator cata_k16 Postat August 8, 2006 Partajează Postat August 8, 2006 dupa auz daca scotea 2x40 w insemna un total de 80 w si nu ma aproprii nici macar de 50 w ,am o statie pe 2030 si scoate cam cu 10 w mai mult decat aia e o problema undeva .Sa fie finalii? Link spre comentariu
Vizitator cata_k16 Postat August 8, 2006 Partajează Postat August 8, 2006 dupa auz daca scotea 2x40 w insemna un total de 80 w si nu ma aproprii nici macar de 50 w ,am o statie pe 2030 si scoate cam cu 10 w mai mult decat aia e o problema undeva .Sa fie finalii? Link spre comentariu
LostCell Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 posteaza schema ce ai facut-o..cum se opreste?brusc?ai potentiometru/rezistenta pe intrare?ce impedanta au boxele?masoara puterea cu un sinus de 1Khz..sa te convingi.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum