Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK4241v

Postări Recomandate

Buna , as dori un ajutor ,as dori sa achizitionez acest integrat stk4241v , dar nu il gasesc nici cum sa i fac comanda, si un de am gasit trebuia sa comand mai multe , pt ca pretul era mai mic decat minimul comenzii...daca poate sa ma ajute cineva cu un site ceva,,,,,, STIMA

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca nu alegi o solutie de inlocuire cu un hibrid DIY ( pe forum s-a mai expus o astfel de solutie tehnica , poti cauta si singur ) sau mai poti monta TDA7294 sau LM3886 ( daca permite tensiunea de alimentare ) adaugand cele cateva piese necesare pentru Stand-by si Mute in aer , langa integrate .Daca nu , poti arunca linistit aparatul , nu vei gasi STK original . Chiar daca ai fi gasit , tot se strica , deoarece erau proaste din proiectare ! E vrajeala de negustor smecher faza cu boxele de 4 ohmi , asta o sustin doar cei habarnisti , manipulati de negustorii de boxe pe 8 ohmi . In Germania majoritatea boxelor erau de 4 ohmi , si asa prosti erau nemtii aia , incat nu tineau cont de sfaturile " dupa ureche " popularizate pe Elforum , ascultau muzica pe lesinate pana le curgea sange pe urechi , culmea , fara sa se arda STK-urile . Da , dupa ce au imbatranit ( in urma socurilor termice se micsora cuplajul intre ambaza si jonctiune , care nu se mai racea suficient , intra in deriva termica , crestea curentul de repaus si ... :freaza: ) au inceput sa se defecteze si sa le vanda samsarilor romani ca gunoaie Hi Fi second hand .

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Să înlocuieşti finalul cu STK (pe care oricum nu-l vei găsi) cu unul pe trz. Caută ceva de calitate, copii după Motorola sau Leach.Cum ai reuşit să-l arzi? Poţi refolosi protecţia şi alimentarea vechiului amplif.

Link spre comentariu

Să înlocuieşti finalul cu STK (pe care oricum nu-l vei găsi) cu unul pe trz. Caută ceva de calitate, copii după Motorola sau Leach.Cum ai reuşit să-l arzi? Poţi refolosi protecţia şi alimentarea vechiului amplif.

fiind prea mare , nu am avut loc in casa , oricum nu o foloseam decat la ocazii speciale , i-am imprumutat-o la un frate de-al meu, si nu stiu ce i-a putut face de sa dus finalul :(. Eu am folosito pe Kenwood KL-999X 5 way speakers si mergea super super fain , deea imi pare rau dupa ea.si caut ceva sa sune cel putin asa de bine ca ea.Stima
Link spre comentariu

De obicei, dj-ii de ocazie abuzează de amplifurile luate cu împrumut, în ideia că ''doar nu moare într-o noapte jucăria'' şi apoi îl iau pe ''nu ştiu'' în braţe. Leagă cît mai multe boxe plus sabufărul nelipsit ptr dansuri din buric. :dans:

Link spre comentariu

De obicei, dj-ii de ocazie abuzează de amplifurile luate cu împrumut, în ideia că ''doar nu moare într-o noapte jucăria'' şi apoi îl iau pe ''nu ştiu'' în braţe. Leagă cît mai multe boxe plus sabufărul nelipsit ptr dansuri din buric. :dans:

DA da........... :aplauze
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări