iuli09 Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Dupa un scurtcircuit intr-o doza am avut surpriza neplacerea de a constata ca nu mai functioneaza interfonul ; modelul interfonului este COMMAX CDV-50P http://www.google.ro/url?sa=i&source=im ... 8673189893 am desfacut interfonul si am gasit mai multe rezistente carbonizate si cativa condensatori plezniti ; deoarece nu am vreo speranta ca voi gasi o schema a aparatului apelez la cei care ar putea avea acelasi model de interfon sa ma ajute cu identificarea pieselor pe care trebuie sa le inlocuiesc . Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 care nu mai merge postul interior sau cel exterior? Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 21, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2013 doua posturi interioare si unul exterior :cry: o sa postez maine si cateva poze cu obiectele incriminate din cate imi dau seama sunt afectate cam aceleasi componente la posturile interioare ; la postul exterior nu exista un defect evident , ramane de vazut care ar fi problema cu el . Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 aoleu .... ma uit si eu prin magazie maine la munca si daca gasesc ceva te anunt Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 21, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2013 toate pozele sunt doar de la unul dintre posturile interioare ; celalalt prezinta cam aceleasi probleme dar acolo componentele n-au apucat sa se carbonizeze si arata ceva mai bine , insa tot nu se mai pot distinge marcajele pieselor. Partea buna este ca la cel de-al doilea aparat , partea cu afisajul lcd pare neatinsa . La aparatul caruia i-am facut poze e destul de clar ca nu prea mai am ce-i face , am sperante doar in ceea ce-l priveste pe al doilea ; maine o sa prezicez clar care sunt componentele pe care vreau sa le identific. LE : va rog ,cineva sa corecteze titlul topicului , acum am vazut ce-am scris Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 24, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Componentele ale caror valori vreau sa le aflu sunt :-R1, R2, R6-C3pe restul am reusit sa le identific, insa acestea sunt carbonizate in ambele aparate . Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 am gasit doar un post de exterior in magazie de interior nu am .... revin cu poza celui de exteror daca te ajuta cu ceva Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 la postul exterior , desi este nefunctional , pot sa identific componentele si valorile lor insa iti multumesc oricum pentru bunavointa ! o sa incerc cumva sa vad daca din doua posturi interioare pot sa fac unul bun ... daca nu , o sa recuperez cate componente voi mai putea din cele doua , desi mi-ar parea rau sa ajung sa le dezmembrez Link spre comentariu
StateF Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Ma uit si eu maine sa vad ce am in boxa. Aveam un commax dar nu sunt sigur ca e acelasi model. Doar carcasa e deformata din cauza unei aeroterme , in rest e functional. Daca il gasesc , e al tau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum