Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veideointerfon Commax CDV-50P

iuli09

Postări Recomandate

Dupa un scurtcircuit intr-o doza am avut surpriza neplacerea de a constata ca nu mai functioneaza interfonul ; modelul interfonului este COMMAX CDV-50P

http://www.google.ro/url?sa=i&source=im ... 8673189893

am desfacut interfonul si am gasit mai multe rezistente carbonizate si cativa condensatori plezniti ; deoarece nu am vreo speranta ca voi gasi o schema a aparatului apelez la cei care ar putea avea acelasi model de interfon sa ma ajute cu identificarea pieselor pe care trebuie sa le inlocuiesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

5

• briobit

3

• StateF

1

Top autori în acest subiect

doua posturi interioare si unul exterior :cry: o sa postez maine si cateva poze cu obiectele incriminate :rade: din cate imi dau seama sunt afectate cam aceleasi componente la posturile interioare ; la postul exterior nu exista un defect evident , ramane de vazut care ar fi problema cu el .

Link spre comentariu

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

toate pozele sunt doar de la unul dintre posturile interioare ; celalalt prezinta cam aceleasi probleme dar acolo componentele n-au apucat sa se carbonizeze si arata ceva mai bine , insa tot nu se mai pot distinge marcajele pieselor. Partea buna este ca la cel de-al doilea aparat , partea cu afisajul lcd pare neatinsa .

La aparatul caruia i-am facut poze e destul de clar ca nu prea mai am ce-i face , am sperante doar in ceea ce-l priveste pe al doilea ; maine o sa prezicez clar care sunt componentele pe care vreau sa le identific.

LE : va rog ,cineva sa corecteze titlul topicului , acum am vazut ce-am scris :jytuiyu

Link spre comentariu

la postul exterior , desi este nefunctional , pot sa identific componentele si valorile lor insa iti multumesc oricum pentru bunavointa ! :aplauze o sa incerc cumva sa vad daca din doua posturi interioare pot sa fac unul bun ... daca nu , o sa recuperez cate componente voi mai putea din cele doua , desi mi-ar parea rau sa ajung sa le dezmembrez :sparge:

Link spre comentariu

Ma uit si eu maine sa vad ce am in boxa. Aveam un commax dar nu sunt sigur ca e acelasi model. Doar carcasa e deformata din cauza unei aeroterme , in rest e functional. Daca il gasesc , e al tau.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări