Ticu Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Am citit undeva ca creierul nostru are nevoie de 36W(nu sunt sigur,unde am vazut chestia,daca este adevarata!).Sa nu fim prea optimisti. Mai degraba 20 W.http://hypertextbook.com/facts/2001/Jac ... Ling.shtml Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 cantitatea de energie termica produsa de un adult e undeva in jurul valorii de 100w asa stiam eu ,nus pe unde am citit ,dar creerul e organul intern care consuma cea mai mare parte din energie, fata de ce celelalte organe , asa ca e foarte posibil 20w.spor. Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 @Ticu: Multumesc pt. precizari,dar am constatat ca in aceleasi conditii de mediu,daca am o problema mai dificila de rezolvat care implica un efort intelectual sustinut(aici ma refer la 1 ora>),si incerc sa nu ma dau batut pana nu se rezolva(sau un esec!),pana nu epuizez toate variantele cunoscute(de mine),mi se face foame! Concluzia mea:Cred ca folosesti in asemenea situatii ceva mai multa energie! PS.Parintele celebrei ecuatii E=mcPatrat,stim ca avea "ceva" mai multe circumvolutiuni pe creier decat majoritatea dintre noi.Daca esti considerat un geniu,esti si putin nebun! (remarca nu-mi apartine). Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 De te apuci sa extragi energie dintr-o persoana ,se pot intampla neprevazuturi .Mai bine dintr-un motor termic ,ca si asa se pierde ~50% din energia chimica sub forma de caldura si in felul asta se poate rentabiliza HHO . Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 ma fratilor daca nu am ras de m-am inprastiat cea ce stiu este pacat sa razi de prostie hai baiatule sa-ti spui eu ceva daca vrei sa rada si alti io mi-am facut din 20 de mici generatoare de alea de la telefoanele vechi(apelatoare )un sistem cu manivela si il invartinm cu randu in casa sa avem lumina deci daca vrei free energi te invit sa iti construiesti si tu unu si nu uita dam si la comuna vecina curent evident am glumit daca supar pe cineva rog frumoos a ma ierta Link spre comentariu
nelute8 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Aigun, sau cum te-oi numi, te crezi cam destept pentru un terestru, dar greseli gramaticale chiat tu faci, nestiind sa te exprimi, chiar. Ceea ce ai invatat tu la asazisa facultate, nu denota faptul ca e si adevarat sau, in totalitate real." Conferentiarul " ala,care te-ar fi invatat pe tine, are toate sansele sa fie mult mai prost ca un elev chiar de liceu, care poate fi un geniu. Mecanicul, nu are cun sa se inbogateasca cu ce a facut, ca vin astia ca tine, si-l lovesc cu atata sete, incat ii taie pofta de viata, sau pleaca acolo , unde cineva il apreciaza. Faptul ca stim cateva formule de pe la niste profesori mai cu suflet (azi nu prea mai vad), nu inseamna ca stim tot si altfel nu se poate. Astepti un extraterestru sa-ti demonstreze ? Pana atunci n-om sta cu ochii pe cer, si sa asteptam sa cada, para malaiata! Lasa baiatu' (bravo lui, ca se implica), sa aprofundeze , sa se implice , sa studieze, nu cu profesori, ca astia ii vor taia respiratia ca si tine. As fi curios, sa vad ce proiecte ati realizat, si cut de eficiente sunt, astia care tot sustineti "legea". Nu 2 Km de autostrada , in 11 ani, ca astia sunteti cei de azi, care va bateti cu orice , in piept! Sunt doar la pagina 3, si deja m-am iritat asa de tare, ca nevasta-mea a si inchis ferestrele, sa nu cumva sa sar...pe primul trecator. Sustin cu toata taria si vointa, ca ceea ce stim noi, nu e totul si nici adevarat, in mare proportie. Cei interesati sa ne tina-n frau, nu au scopul dezvoltarii omenirii, tocmai pentru a detine controlul. Tessla, a fost un proct? Poate nu sti nimic din ale lui! Acel perpetuum,care se asteapta de mult, e functional, doar sa asculti si de un "necultivat". Unde-i carte multa, si prostia-i cu galeta! Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Aigun, sau cum te-oi numi, te crezi cam destept pentru un terestru, dar greseli gramaticale chiat tu faci, nestiind sa te exprimi, chiar. Ceea ce ai invatat tu la asazisa facultate, nu denota faptul ca e si adevarat sau, in totalitate real." Conferentiarul " ala,care te-ar fi invatat pe tine, are toate sansele sa fie mult mai prost ca un elev chiar de liceu, care poate fi un geniu. Mecanicul, nu are cun sa se inbogateasca cu ce a facut, ca vin astia ca tine, si-l lovesc cu atata sete, incat ii taie pofta de viata, sau pleaca acolo , unde cineva il apreciaza. Faptul ca stim cateva formule de pe la niste profesori mai cu suflet (azi nu prea mai vad), nu inseamna ca stim tot si altfel nu se poate. Astepti un extraterestru sa-ti demonstreze ? Pana atunci n-om sta cu ochii pe cer, si sa asteptam sa cada, para malaiata! Lasa baiatu' (bravo lui, ca se implica), sa aprofundeze , sa se implice , sa studieze, nu cu profesori, ca astia ii vor taia respiratia ca si tine. As fi curios, sa vad ce proiecte ati realizat, si cut de eficiente sunt, astia care tot sustineti "legea". Nu 2 Km de autostrada , in 11 ani, ca astia sunteti cei de azi, care va bateti cu orice , in piept! Sunt doar la pagina 3, si deja m-am iritat asa de tare, ca nevasta-mea a si inchis ferestrele, sa nu cumva sa sar...pe primul trecator. Sustin cu toata taria si vointa, ca ceea ce stim noi, nu e totul si nici adevarat, in mare proportie. Cei interesati sa ne tina-n frau, nu au scopul dezvoltarii omenirii, tocmai pentru a detine controlul. Tessla, a fost un proct? Poate nu sti nimic din ale lui! Acel perpetuum,care se asteapta de mult, e functional, doar sa asculti si de un "necultivat". Unde-i carte multa, si prostia-i cu galeta!Se scrie "asa-zisa" si nu "asazisa". E "imbogateasca", nu "inbogateasca". Se lua 3 in scoala primara pentru astfel de greseala. Ai facut-o? "Cat" si nu "cut", "prost" si nu "proct", "stii" si nu "sti". Nu da vina pe tastatura, avem cu totii qwerty si stim cum sunt asezate literele, cat de departe unele de altele. Pentru alde tine, intr-adevar cartea e o problema. Si daca tot critici asa vehement, arata ce-ai facut tu mai intai, ca lumea nu trebuie sa-ti dea tie socoteala. Asa-i ca n-ai facut nimic, fiind elevul ala genial, mai destept decat prostul de profesor? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Beutura ,bat-o vina! Link spre comentariu
aygun Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Aigun, sau cum te-oi numi, te crezi cam destept pentru un terestru, dar greseli gramaticale chiat tu faci, nestiind sa te exprimi, chiar. Ceea ce ai invatat tu la asazisa facultate, nu denota faptul ca e si adevarat sau, in totalitate real." Conferentiarul " ala,care te-ar fi invatat pe tine, are toate sansele sa fie mult mai prost ca un elev chiar de liceu, care poate fi un geniu. Mecanicul, nu are cun sa se inbogateasca cu ce a facut, ca vin astia ca tine, si-l lovesc cu atata sete, incat ii taie pofta de viata, sau pleaca acolo , unde cineva il apreciaza. Faptul ca stim cateva formule de pe la niste profesori mai cu suflet (azi nu prea mai vad), nu inseamna ca stim tot si altfel nu se poate. Astepti un extraterestru sa-ti demonstreze ? Pana atunci n-om sta cu ochii pe cer, si sa asteptam sa cada, para malaiata! Lasa baiatu' (bravo lui, ca se implica), sa aprofundeze , sa se implice , sa studieze, nu cu profesori, ca astia ii vor taia respiratia ca si tine. As fi curios, sa vad ce proiecte ati realizat, si cut de eficiente sunt, astia care tot sustineti "legea". Nu 2 Km de autostrada , in 11 ani, ca astia sunteti cei de azi, care va bateti cu orice , in piept! Sunt doar la pagina 3, si deja m-am iritat asa de tare, ca nevasta-mea a si inchis ferestrele, sa nu cumva sa sar...pe primul trecator. Sustin cu toata taria si vointa, ca ceea ce stim noi, nu e totul si nici adevarat, in mare proportie. Cei interesati sa ne tina-n frau, nu au scopul dezvoltarii omenirii, tocmai pentru a detine controlul. Tessla, a fost un proct? Poate nu sti nimic din ale lui! Acel perpetuum,care se asteapta de mult, e functional, doar sa asculti si de un "necultivat". Unde-i carte multa, si prostia-i cu galeta!Sa ne apucam nitel de corecturaaaaa Aigun sau cum te-oi numi. Te crezi cam destept pentru un terestru dar greseli gramaticale chiat tu faci nestiind sa te exprimi ( chiar ) de fapt . Ceea ce ai invatat tu la asa zisa facultate nu denota faptul ca e si adevarat sau in totalitate real." Conferentiarul " ala care te-ar fi invatat pe tine are toate sansele sa fie mult mai prost ca un elev, chiar de liceu, elev care poate fi un geniu. Mecanicul nu are cun sa se imbogateasca ( nu inbogateasca - cauta in Dex ) cu ce a facut pentru ca vin astia ca tine si-l lovesc cu atata sete incat ii taie pofta de viata sau ( inainte sau dupa dupa conjunctia sau cu sensul de ori nu se pune virgula decat in cateva cazuri , cazuri care nu se intrunesc in propozitia dumitale ) pleaca acolo unde cineva il apreciaza. Faptul ca stim cateva formule de pe la niste profesori mai cu suflet (azi nu prea mai vad) nu inseamna ca stim tot si altfel nu se poate. Astepti un extraterestru sa-ti demonstreze ? Pana atunci n-om sta cu ochii pe cer( , si sa) asteptand sa cada para malaiata! Lasa baiatu' (bravo lui, ca se implica) sa aprofundeze , sa se implice , sa studieze, nu cu profesori, ca astia ii vor taia respiratia ca si tine. As fi curios, sa vad ce proiecte ati realizat si cat de eficiente sunt, astia care tot sustineti "legea". Nu 2 Km de autostrada in 11 ani ca astia sunteti cei de azi, care va bateti cu orice in piept! Sunt doar la pagina 3 si deja m-am iritat asa de tare, ca nevasta-mea a si inchis ferestrele sa nu cumva sa sar...pe primul trecator. Sustin cu toata taria si vointa ca ceea ce stim noi, nu e totul si nici adevarat, in mare proportie. Cei interesati sa ne tina-n frau nu au scopul dezvoltarii omenirii, tocmai pentru a detine controlul. Tessla a fost un proct? Poate nu stii nimic din ale lui! Acel perpetuum care se asteapta de mult e functional, doar sa asculti si de un "necultivat". Unde-i carte multa si prostia-i cu galeta! Am terminat cu corectura. Asa , la foc automat . Daca dumneata iti inchipui ca legile fizicii pot fi incalcate de un motoras de stergator de parbriz si un alternator apoi sa ma ierte il de sus , citeste ce am zis sa citesti . Printre altii , pe acest forum , mai sunt si fizicieni , viitori doctoranzi si alti absolventi de facultati destul de grele . Discuta cu @skaarj si vezi ca iti poate da CV-ul cu lucrarile publicate si in curs de publicare . Discuta cu @BogdanA74 - fizician - te poate lamuri mai bine decat mine , daca in ceea ce spun eu nu crezi. Discuta de asemenea cu @misa sa vezi opinia lui. Mai exista un domn @Lazaroiu cu care poti discuta despre aceste lucruri. Randamentul intotdeauna in aceste cazuri este Subunitar . Termodinamica ( mama-masii ) iti explica mura in gura cum sta treaba cu transformarile de energie dar cine naiba sa o citeasca. Sunt legi ale fizicii imuabile si care nu pot fi incalcate. Ca tie sau altuia ii convine ori ba e alta treaba. Mecanicul respectiv este binevenit pe acest forum cu demonstratia practica a realizarii dumnealui . Ne-am inteles ? Cata vreme Nu Arata nimic din ceea ce face este egal cu zero. Chiar vreau sa ii vad realizarile. Realizarile mele ? Era odata ca niciodata testatika si incercam eu marea cu "dejtul" crezand in acele captatoare de energie statica si transformatoarele sale . Am facut experimente peste experimente prin 2004-2005 cand eram obsedat de idee. Dupa ce tragi linie si vezi ca totul e un mare fasssss , cam revii cu picioarele pe pamant. Desigur , vei spune - Daca tu nu ai reusit nu inseamna ca nu merge ! Ei bine , esti invitatul meu sa facem impreuna instalatia pentru a te edifica . O sa ai o mareeeeee surpriza. Perpetuum mobile este un ideal iar ca orice ideal acesta Nu Poate fi atins ci doar tindem catre el. Pune mana si citeste , experimenteaza iar pe urma revino aici cu impresii. Inteles domnule ? O carca de savanti isi bat capetele zeci de ani sa rezolve aceste treburi si vi dumneata sa ne spui ca un mecanic , cu un amart de stergator de parbriz a rezolvat situatia . Vezi unde e penibilul ? Inca ceva , de greseli stiu ca sunt acolo dar gret atat de crase pe cat le ai dumneata . De ce ? Am mai zis de zeci de ori. Urmaresc elforum.info si de pe telefonul mobil iar de multe ori postarile sau raspunsurile le scriu de pe telefon. Esti invitatul meu sa scrii un raspuns de cateva fraze intr-un autobuz aflat in mers pe un ecran cu touch screen . Chiar te rog ! astfel incat nu judeca daca nu cunosti problema in Totalitate ! Va asteptam cu realizarile dvs. in materie de perpetuum mobile . Credeti ca marile puteri nu ar fi aplicat o asemenea sursa de energie intr-un , sa zicem , portavion sau submarin ? Se complicau ei cu reactoare nucleare la bord ? Consider totusi ca sunt destule minti luminate care ar fi putut crea sau realiza aceste lucruri . Nu credeti ca e absurd ceea ce afirmati ? Numai de bine ! Link spre comentariu
validae Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Domnule skaarj, puteti da detalii despre motorul cu pricina ? Arde hidrogen pur sau amestecul de gaze stoichiometric din electroliza (asa-zisul HHO) ? Mai aparuse dupa 90 un nene care zicea ca inventase un motor care ardea la propriu H2O prin disocierea atomilor de hidrogen si oxigen din apa la presiune si temperatura ridicate.Cica dezvoltase o inventie veche germana etc.... Nu am intrebat in gluma, chiar as vrea sa vad asa ceva ca de scris s-a tot scris. Link spre comentariu
nelute8 Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Eu, va multumesc pentru taria cu care combateti ideea,si persoana, dar refuz sa cred ca aveti dreptate, chiar daca e asa. Eu am avut o mare disputa cu un inginer in ale otelurilor, de la combinatul din Galati, ca nu se poate suda autogen cu GPL, si eu fac asta de mai mult de 10 ani. Un studiu propriu de aproape un an, m-a dus la aceasta reusita, pe care o mai foloseste inca un prieten, cu rezultate foarte bune. Economia la aceeasi cantitate de sudura, e de peste 20 de ori mai ieftina, este mai curata (fata de zogoleala cu carbid) si alte cateva avantaje. Ne spuneti de savanti si alti fizicieni? Astora li s-a inchis gura si au ocolit adevarul, chiar in invataturile transmise in acele facultati, prin care ati trecut. Nu cred eu, ca de indata ce vi s-a predat eronat, aveti vre-o sansa sa faceti ceva bun, cunoscand niste legi care usor, usor, devin aiurea. Nu poti face un studiu propriu, si sa mai dea si rezultate geniale, atata timp cat esti tixit cu informatii eronate. Lui Nicolae Tessla, i s-a incendiat atelierul, cand au aflat hotii, ca e pe cale de a da curent electric gratis,in orice coltisor al lumii. Mai vedem! Link spre comentariu
aygun Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Ca idee, scrieti corect, Nikola Tessla nu Nicolae Tessla.Apropos de sudura cu GPL, ati verificat calitatea sudurii cu unu dispozitiv cu ultrasunete? Link spre comentariu
aygun Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 @validae - am pus pe forum link-uri hostate pe un server fto/http cu realizarile lui @skaarj.Voi mai pune inca odata filmuletele cu voia si amabilitatea lui @ skaarj.@skaarj - receptie! Link spre comentariu
validae Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 @nelute8, ce voia Nikola Tesla era o utopie, a fost printre savantii adevarati ce nu au fost interesati de castiguri materiale, si-a cedat drepturile banesti asupra inventiilor sale lui J.P Morgan cand acesta a avut probleme, si a murit sarac. Numai ca afaceristul nu avea de gand sa dea curent moka, de aici si taierea fondurilor de cercetare pentru proiectele lui Tesla. Dar de aici si pana la a genera curent din nimic.......va urez vise placute! Link spre comentariu
aygun Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Apropos de sudura cu GPL, stimabile , treaba asta e veche: http://www.sudura.com/site2010/despre-s ... rea-oxigaz Citeste! Nu spui o noutate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum