salsa Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Si uite ca totusi SE POATE. Am sa pun un filmulet care va contrazice ce am spus mai devreme, l-am numit "Secretul lui CLASS" 3Obvp-0ueWI E o fantana inventata in sec. I si care a fost tinuta secret pana in zilele noastre. Vedeti cum urca apa incalcand toate legile fizicii? Cine ma opreste sa pun in varful fantanii un generator? Acest mesaj este, desigur, un pamflet, si rog sa fie tratat ca atare. Fantana are de fapt o sursa de energie care se consuma iremediabil si inevitabil. http://en.wikipedia.org/wiki/Heron%27s_fountain Ca si inventia mecanicului, si asta pare altceva la prima vedere. Link spre comentariu
tim_matrix Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Cu fantanica nu a incalcat nici o lege a fizicii. Este principiul vaselor comunicante plus forta gravitationala a volumului de apa. Link spre comentariu
ggi Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Si uite ca totusi SE POATEE o fantana inventata in sec. I si care a fost tinuta secret pana in zilele noastre.Inexact ! In secolul ala se lucra la inventarea sistemului alternator-motor-baterie, care urma sa fie tinut secret sub o stiva de papirusuri si mai vechi cu secrete despre hidrocentrale de apartament; in zilele noastre s-a imbunatatit sistemul prin folosirea motorasului de stergator de parbriz, despre care anticii nu stiau inca.... Link spre comentariu
tim_matrix Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Era sa deviem de la subiectul cu energie gratis. Am vazut ca un mecanic a glumit cu @cipi3101 precum ca invarte un alternator cu un alt motor de stergator de dacia plus un releu si o baterie banuiesc ca tot de dacia. Ce sa spun mai glumeste omul dar de ce nu i se explica ca nu se poate si este mai simplu.Un alternator are de nevoie de minim 600 de rotatii/minut sa poata macar incepe sa incarce cativa amperi,ori un stergator de parbriz nu are aceasta viteza. Singura energie gratis este obtinuta de la soare de exemplu obtinuta cu ajutorul panourilor fotovoltaice (si aici puterea de productie variaza dupa cum iese soarele binenteles). Exemple pot fi si eolian sau hidro. .....Mai departe cu forta gravitationala sau cu perpetuum mobile cred ca nu ne pricepem noi. Link spre comentariu
verde Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Pt. initiatorul subiectului de fata ;nu merge ,oare cum sa te fac sa intelegi ca nu se poate ,gindestete logic ,este ca si cum ai minca cacatu care il caci zilnic, fara nimic altceva din exterior si sa mai si muncesti pe deasupra, cite zile crezi ca vei trai ? Link spre comentariu
laurex Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Cred ca asta a fost cel mai dur, dar si cel mai bun exemplu de ce nu poate exista perpetum mobile..Mestere inverzit,m-ai dat pe spate, mor de ras Link spre comentariu
eugeniusro Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Era sa deviem de la subiectul cu energie gratis. Am vazut ca un mecanic a glumit cu @cipi3101 precum ca invarte un alternator cu un alt motor de stergator de dacia plus un releu si o baterie banuiesc ca tot de dacia. Ce sa spun mai glumeste omul dar de ce nu i se explica ca nu se poate si este mai simplu.Singura energie gratis este obtinuta de la soare de exemplu obtinuta cu ajutorul panourilor fotovoltaice (si aici puterea de productie variaza dupa cum iese soarele binenteles). Exemple pot fi si eolian sau hidro. .....Mai departe cu forta gravitationala sau cu perpetuum mobile cred ca nu ne pricepem noi.Pe vremuri glumele erau mai din topor te trimitea sa aduci o galeata de curent sau un electrocorditor, acum se fac glume mai rafinate cu instalatii care produc gratis adevarul este ca Basescu are dreptate "scoala romaneasca produce idioti".Nici instalatiile solare nu produc gratis, costul acestora este suficient de ridicat ca sa faca amortismentul anual mai ridicat decat costul energiei produse.La instalatia de fantana de mai sus pentru fiecare litru de apa ce curge "in sus" sunt doi litri care curg in jos in vasul inferior, nu se produce nimic in plus. Link spre comentariu
Untold Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 ..................................................................................................................Din nimic, nu obtii nimic!Un fel de fenomenul GIGO: Gunoi Introduci, Gunoi Obtii! Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Pe scurt,daca "investesti" in asa ceva,este pura pierdere de vreme(bani),dar vei invata ceva,care daca studiai prima data teoria,aflai ca proiectul NU este VIABIL asa cum l-ai expus tu!! Ceea ce propui tu,va produce ceva...pierderi! Dar tinand cont ca vei castiga altceva(cunostinte,lucru ff.important),merita incercat! Daca nu inveti din greselile altora,sigur vei invata din ale tale,sper!! Bafta!(la teorie). Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 viewtopic.php?f=41&t=146004 ultima poza http://postimg.org/image/on1lu7uov/ "Free energy" buna de postat pe youtube. Ca bag 120-130W ca sa scot vreo 15 e alta treaba. Trebuie doar camuflata sursa. E criza, "unii e rupti", trebuie sa faca si ei un banut cu reclame, postari, trafic de net. Parerea mea, cei care posteaza clipuri youtube stupide sunt platiti sa demonetizeze ideea de free energy. Pe bune, in multe clipuri vad ce dotari au, osciloscoape de sute de euro, dar ei aprind leduri cu coolere PC. Ca actori, joaca destul de bine. Din tot ce-am vazut pe youtube (cateva mii de clipuri), asta mi s-a parut "aluziv", adica sugereaza s-o dai in fasole cu spark-urile care aprind neoane si sa mergi mai departe-un sistem emisie receptie care foloseste energia radianta. Daca oscilatorul ar scoate sinusoidal, puterea scade proportional cu patratul distantei, ori Tesla voia sa faca generatoare care sa bata la 20000km, din cate imi amintesc. Mi-am analizat intentiile, subconstientul si mi-am dat seama ca voiam sa fac ca altii care posteaza pe youtube, respectiv un traf inalt de cativa metri si care sa scoata sute de kV. Un infantilism, ceva in genul "care o are mai mare" (jucarica)? Am renuntat, stau la bloc si n-am alimentare trifazica, ce noroc! Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 D-lor,sa nu fim chiar atat de sceptici! POATE intr-un viitor(nu stiu cat de indepartat,20-50-500 de ani,vom descoperi o cale de a comunica telepatic,atunci "adio" tel.mobile...etc. Am citit undeva ca creierul nostru are nevoie de 36W(nu sunt sigur,unde am vazut chestia,daca este adevarata!). Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Ce treaba are telepatia cu Tesla? 36W? S-a masurat cu un clamp metru pe gat? Sa nu deviem de la subiect. Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Mai, mai sa cred ca acesti useri care, mereu, aduc in discutie asemenea subiecte sunt mana in mana cu dom' Vasile si cu fata aia Zenobica sau cum ii zice.. . Link spre comentariu
romicap Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Cred ca mecanicul vrea sa-si depuna candidatura la primarie....cine stie!!!Am mai auzit de unul care vrea sa dea caldura bucurestenilor tot asa ,gratis Link spre comentariu
Metallman Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 ii voi da mecanicului sa-mi faca si mie un asemenea sistem . Daca imi iese postez poze/video si o sa fiu de mare ajutor multora . Daca nu-mi iese pierd o investitie de 500 lei .Exista legi fizice ce nu le poti incalca. Si nu ca nu te-ar lasa cineva sa le incalci.Daca vrei musai sa produci energie eficienta, cam astea ar fi variantele:- Heliu3 - trebuie sa mergi pe Luna cu tarnacopul- Antimateria - este foarte greu de produs plus ca este extrem de periculoasa.- Fusiunea - cica mai avem de asteptat inca aprox. 20 ani- Extragerea energiei Planck - extrem de eficienta (teoretic) dar trebuie sa grabesti tehnologia cu aprox. 10.000 ani.Sau pur si simplu iti deschizi o centrala nucleara :)Cam astea ar fi metodele eficiente de a produce energie - toate sunt foarte avansate (oricare din ele necesita studiu serios) si cand te gandesti ca niciuna din ele nu este "perpetuum mobile"... In ele s-au investit milioane, daca nu miliarde de euro pentru a fi cercetate.Acum inchipuie-ti ca toti acesti savanti sunt atat de idioti incat sa piarda zeci de ani din viata pentru a le cerceta si nu s-au gandit la... motorasul de parbriz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum