Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curent electric GRATIS ????

cipri3101

Postări Recomandate

Poate domnul mecanic e si medic sau istoric , daca e sofer profesionist e si un "bun geograf". :da Cipri3101 ceea ce ai prezentat la inceput inseamna randament energetic supraunitar adica ... ai ghicit? ... perpetuum mobile!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aygun

19

• cipri3101

16

• gica70

7

• eugeniusro

6

Top autori în acest subiect

P.S. NU MAI VREAU COMENtARII DE GENUL ASTA !!!

Retine ca scrisul cu majuscule intr-o convorbire este egala cu ridicarea tonului sau ca sa fiu mai direct - tipat la interlocutor ! Citeste regulamentul si e posibil ca , daca se mai repeta , sa iti iei initial avertisment si pe urma BAN . Repet , multi de aici stim destule despre fizica si acel "sistem" imposibil de realizat .Dovezi Conferentiare ! Dovezi !
Ok .... Cu scrisul nu stiam , dar nu consider ca am gresit ... Cand am scris cu majuscule am scris ca ceilalti cititori sa nu faca asa . Suntem la ''Energie alternativa'' unde se cauta solutii de a produce energie . In plus nu l-am jignit cu nimic si nu i-am ''interzis sa posteze'' ci doar ca nu mai descurajeze oamenii prin comentariile lui . In legatura cu fizica ... Am zis ca nici eu nu cred ca e posibil asa ceva . Dovezi nu am dat nimanui (pentru ca nici eu nu sunt sigur de nimic si de aceea am facut subiectul asta . Pana la urma este un forum si fiecare poate sa-si zica parerea la problema pusa (vorbesc in general)
Link spre comentariu
P.S. Mecanicul este o cunostinta mai veche si sunt sigur 99% ca nu ma minte !
Asta e argumentul autoritatii.
Acum nu pot sa-l contactez dar o voi face curand si daca iese ''investitia'' va anunt si va dau mai multe detalii

Puisor, daca m-as ocupa de securitate as observa multimea de useri noi care posteaza la free energy. Poate esti vinovat poate nu. Inocent nu esti deloc, si nu spun ce ti-as face.Crezi ca asa o sa reusesti in viata?

Am zis parerea mea ... Daca iti convine sau nu , nu mai e treaba mea . Daca vrei sa ma ajuti ''cu problema'' iar nu ma intereseaza . Mai zic odata ... Aici se desbate un subiect care dupa parerea mea e interesant . Daca nu-ti place mai sunt si alte subiecte ''mai interesante'' .

Link spre comentariu

cipri3101 zice": ,, Daca toti ar gandi ca tine am fi de mult morti . Noi cautam solutii de economie pe termen lung . "

Baiatule, daca toti ar fi gandit ca tine, am fi disparut de mult. Ca si asa nu stiu cum ne rabda pamantul asta pe toti. Daca eram moderator la sectiunea Energii Alternative (nu ca as dori asta) era sters de mult topicul asta. Si te rog sa fii cuviincios, ca nu ne uitam pe Youtube impreuna !

Si cu ce te-ai simtit jignit ??? Eu am propus un subiect de discutie . Daca te intereseaza .. bine . Daca nu mai sunt si alte subiecte mai interesante .

Macar suntem de acord cu o parere ... Si eu cred despre Romania ca nu are decat un defect .... e populata :(

Link spre comentariu

@andreimihai3 - userul in cauza ma/ne "asasineaza" cu gramatica si nu in ultimul rand cu majuscule .

@cipri3101 - iti repet inca odata , scrisul cu majuscule aduce dupa sine sanctiuni .

http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390

Regulamentul si iata regula :

3.12 -Nu scrieti cu majuscule, caractere mari sau colorate decat atunci cand este necesar. A scrie cu majuscule inseamna ca strigi la interlocutor.

6. Sanctiuni imediate

Sanctiunile se acorda de catre moderatorii sau administratorii acestui forum, o parte sunt mai jos dar pot exista sanctiuni si fara sa fie cuprinse in lista.

* Limbaj neregulamentar - 2 warn

Astfel incat aviz !

Asta ca un sfat .

Repet , citeste notiunile de termodinamica . Chiar si internetul este un inceput .

Ok .... Voi tine cont . Acum nu am timp sa citesc regulamentul dar pana maine il voi citi . Am deschis un conflict si acum scriu in continuu de 4 ore . Nu m-a lamurit nimeni nici daca e o inventie buna , nici cat poate sa produca , nici daca/ce este un perpetuum mobile .
Link spre comentariu

@cipri3101 - Pe scurt !Proiectul este irealizabil !Multumit ?De asta se ofusca majoritatea interlocutorilor tai . Este o intrebare pusa pe forum de foarte multe ori. De tot atatea ori au fost date explicatii incat utilizatorii mai vechi fie sunt satui de aceste intrebari fie nu te mai baga in seama.

Link spre comentariu

Pai zi asa!Inventia nu este buna pentru ca nu functioneaza pentru ca nu produce decat pierderi.Perpetuum mobile este o "instalatie" care produce mai multa energie decat consuma.Ti-am raspuns de la prima mea postare in acest topic dar tu ...nu Batman , Batman! :da

Link spre comentariu

Desi wikipedia nu este agreata de multi si nu pot scana pagini din cartile / cursurile de termodinamica datorita legilor de copyright si drepturi de autor ( le-ar sterge imediat moderatorii ) imi permit sa iti dau un mic imbold :

http://ro.wikipedia.org/wiki/Perpetuum_mobile

http://ro.wikipedia.org/wiki/Termodinamic%C4%83

http://www.physics.pub.ro/Cursuri/Vasil ... namica.pdf

La ultimul link , ai de citit nu mai putin de 51 de pagini !

Spor la citit si da-i astea listate si omului care se pricepe la toate . Ok ?

Link spre comentariu

@cipri3101 - Pe scurt !Proiectul este irealizabil !Multumit ?De asta se ofusca majoritatea interlocutorilor tai . Este o intrebare pusa pe forum de foarte multe ori. De tot atatea ori au fost date explicatii incat utilizatorii mai vechi fie sunt satui de aceste intrebari fie nu te mai baga in seama.

Ok ... Eu voi incerca (acum este o ambitie) si daca iese va voi pune video/foto. Multumesc mult tuturor si numai bine !
Link spre comentariu

Asta e din ciclul " ma pis eu pe parerile voastre !" Nah , ca din ambitie tot o fac . Propun ca asemenea subiecte sa fie sterse instant . Luati legatura careva cu Madalina si sau Vasile sa facem un poll. Iar cum da careva de subiecte de acest gen sa raporteze si subiectul sa fie inchis.Boi suntem noi ca ne batem capul cu pustani de 17 ani , agramati , incercand sa ii facem sa inteleaga notiuni de fizica pe care nici de acum in 100 de ani nu le vor intelege .@cipri3101 - iti dorim succes si daca iti reuseste , da de stire si patenteaza inventia . Poate o cumparam si noi . Ceva gen economizor de energie , torser , economizor de benzina cu magneti ......Succes !

Link spre comentariu

Mai baiete, chiar pari un tip cu bun simt. Ai apucat sa-l citesti pe marele CLASS, la care se referea colegul @briobit? El avea alta atitudine si s-a suparat asa de tare pe noi incat a apasat butonul de autodistrugere. Sau a fost ajutat? Nu vom sti niciodata. Daca nu vrei sa-i calci pe urme mai bine nu insista.Am sa incerc o explicatie de bun simt, fara teorii si alte cele. Nici mie nu-mi pac teoriile asa ca ma bazez pe bun simt si logica.Asadar, se da o sursa de capacitate limitata si un consumator. Adica o baterie auto si un motoras. Bunul simt imi spune ca daca leg motorul ala la baterie va functiona un anumit timp T si se va opri, inevitabil (ca va distruge bateria si pe el insusi e alta poveste...) Bun. Acuma eu leg de motorul cu pricina un generator. Trecem peste amanunte cu excitatia statorului, releu de incarcare, chiar si peste amanuntul nesemnificativ ca un motoras de stergator poate ca nici macar nu clinteste alternatorul (am zis poate, nu ma pricep, nenea mecanicul stie mai bine). Iar iesirea generatorului o leg inapoi, la baterie. Daca sistemul asta ar reusi sa incarce bateria si sa mai alimenteze si alti consumatori ar fi ca si cum la iesirea unei hidrocentrale s-ar pune niste pompe care ar trimite inapoi in lacul de acumulare TOATA apa consumata, fara sa afecteze pe consumatorii care sunt conectati la acea hidrocentrala. Logica si bunul simt spun ca nu se poate, nu-i asa? La fel si cu sistemul tau, daca alternatorul ar ajunge cat de cat la o turatie suficienta cat sa deschida releul de incarcare ar reusi sa returneze bateriei o energie care ar face sistemul sa functioneze un timp T+t, unde se vede clar ca t e mai mic decat T :) Asta da impresia la prima vedere ca inventia functioneaza.

Link spre comentariu

Asta e din ciclul " ma pis eu pe parerile voastre !" Nah , ca din ambitie tot o fac . Propun ca asemenea subiecte sa fie sterse instant . Luati legatura careva cu Madalina si sau Vasile sa facem un poll. Iar cum da careva de subiecte de acest gen sa raporteze si subiectul sa fie inchis.Boi suntem noi ca ne batem capul cu pustani de 17 ani , agramati , incercand sa ii facem sa inteleaga notiuni de fizica pe care nici de acum in 100 de ani nu le vor intelege .@cipri3101 - iti dorim succes si daca iti reuseste , da de stire si patenteaza inventia . Poate o cumparam si noi . Ceva gen economizor de energie , torser , economizor de benzina cu magneti ......Succes !

Nu am zis ca nu ma intereseaza parerile voastre dar pe mine ma roade curiozitatea mai ales ca unii zic ceva de un perpetuum mobile si altii ca e imposibil de facut . Am zis ca si eu sunt de aceiasi parere ca e imposibil de facut dar ii voi da mecanicului sa-mi faca si mie un asemenea sistem . Daca imi iese postez poze/video si o sa fiu de mare ajutor multora . Daca nu-mi iese pierd o investitie de 500 lei .
Link spre comentariu

Mai baiete, chiar pari un tip cu bun simt. Ai apucat sa-l citesti pe marele CLASS, la care se referea colegul @briobit? El avea alta atitudine si s-a suparat asa de tare pe noi incat a apasat butonul de autodistrugere. Sau a fost ajutat? Nu vom sti niciodata. Daca nu vrei sa-i calci pe urme mai bine nu insista.Am sa incerc o explicatie de bun simt, fara teorii si alte cele. Nici mie nu-mi pac teoriile asa ca ma bazez pe bun simt si logica.Asadar, se da o sursa de capacitate limitata si un consumator. Adica o baterie auto si un motoras. Bunul simt imi spune ca daca leg motorul ala la baterie va functiona un anumit timp T si se va opri, inevitabil (ca va distruge bateria si pe el insusi e alta poveste...) Bun. Acuma eu leg de motorul cu pricina un generator. Trecem peste amanunte cu excitatia statorului, releu de incarcare, chiar si peste amanuntul nesemnificativ ca un motoras de stergator poate ca nici macar nu clinteste alternatorul (am zis poate, nu ma pricep, nenea mecanicul stie mai bine). Iar iesirea generatorului o leg inapoi, la baterie. Daca sistemul asta ar reusi sa incarce bateria si sa mai alimenteze si alti consumatori ar fi ca si cum la iesirea unei hidrocentrale s-ar pune niste pompe care ar trimite inapoi in lacul de acumulare TOATA apa consumata, fara sa afecteze pe consumatorii care sunt conectati la acea hidrocentrala. Logica si bunul simt spun ca nu se poate, nu-i asa? La fel si cu sistemul tau, daca alternatorul ar ajunge cat de cat la o turatie suficienta cat sa deschida releul de incarcare ar reusi sa returneze bateriei o energie care ar face sistemul sa functioneze un timp T+t, unde se vede clar ca t e mai mic decat T :) Asta da impresia la prima vedere ca inventia functioneaza.

Am mai zis de 50 de ori ... si eu sunt de aceiasi parere . Daca motorul transforma electricitatea in energie mecanica , alternatorul (un motor care functioneaza invers ) transforma aceiasi energie mecanica in tot atat curent electric (gandind optimist...in realitate produce mai putin) . Asta stiam si eu . Daca respectivul mi-a zis ca el foloseste acest sistem de cativa ani si merge si ca motorul de stergatoare este mai ''special'' s-a produs o mare dilema in mintea mea . Din acest motiv am deschis acest subiect . Daca vezi , inca din primul comentariu mi-am zis parerea si mi-o mentin in continuare .
Link spre comentariu

Logica spune ca daca o centrala atomica e greu de facut ceea ce a propus mecanicul tau e la indemina oricui.Daca ar functiona chiar crezi ca nu ar fi facut nimeni "inventia"?Tot asa daca`ti spune un om ca esti beat poti avea indoieli , daca`ti spun 2 deja e timpul sa mergi la culcare.Aici deja prea multi ti`au spus ca nu merge instalatia .Mai bine foloseste banii aia pe ceva util.Grig

Link spre comentariu

Decat sa dai banii pe acest experiment pagubos, de ce nu te duci personal acolo unde se lauda mecanicul atoatestiutor ca a facut instalatia ? Te costa mult mai putin, indiferent unde ar fi ea !

Si te convingi personal ca e o mare minciuna.Cei care se lauda cu inventii minune care te scutesc de plata energiei, sunt excroci ce vor sa te usureze de bani. Daca te duci dupa aceea si le spui ca nu i-ti merge, te ia la intors, ca nu ai facut asa si pe dincolo. Investeste banii in ceva util, nu cred ca te dau banii afara din casa ca sa-i arunci pe prostii.Am vorbit serios cand am zis ca mai bine cumperi de banii aia becuri cu leduri, se va cunoaste rapid la factura (ca de facturi si de moarte nu scapa nimeni).

La nivelul actual al tehnologiei mondiale, crezi ca s-ar mai chinui lumea cu centrale nucleare, cand ar putea sa obtina energia asa usor ? Progresul stiintei nu s-a realizat cu oameni ca ,,nenea mecanicul".

Citeste topicul lui Arcadius ,,Eoliana mea de 2,5kW" si vezi ceva concret facut de cineva care nu e de meserie nici electronist, dar care a inteles potentialul Energiei Alternative adevarate.

De aceea sunt indignat ca se polueaza aceasta sectiune cu prostii despre energie gratis din nimic.

Din nimic, nu obtii nimic!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări