vergil Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Am intrat in posesia unui printer , ca in titlu , dar cu un defect .Hartia printata , ese neagra in totalitate .Am scos cartusul si acel sul verzui , e plin de toner . Dupa cate stiu , ce am vazut pe la altele ,nu ar trebui .Puteti sa-mi spuneti cam care ar fi problema . Eu banuiesc , ca ar fi de vina cartusul , dar nu am altul sa probez .Va rog , ceva idei sugestii .Multumesc . Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Schimba acel cilindru verde si rezolvi problema. Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 cartusele de hp mai au o "tavita" in care se strange excesul de toner, din cate stiu e capsulata si va trebuii sa ii dai tu o "gaura tehnologica", daca nu are unde sa se duca tonerul in plus e normal sa iasa foaia neagra. Acum si ce zice riderinblack_tm este valabil, daca cartusul deja are ceva reincarcari la activ mai mult ca sigur cilindrul nu se mai incarca cum trebuie electrostatic. un cilindru e 25 lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum