alin 105 Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Eu am luat un Gude -GTB 16/5 -is foarte multumit.Pretul e in jur de 870 lei. 6 trepte de turatie, 600 V, 500-2500 rot/min, con MT2 Si mai buna alegere ar fi pt : Güde GTB 16/12 R+L -12 trepte de turatie, inversare de sens stg/dr, turatia 230- 2740, 600 v.Cand am cumparat eu masina de gaurit, modelul asta nu era pe stoc, iar eu eram grabit. Pret in jur de 930 lei. Nu as lua un Einhell. Link spre comentariu
enjoy Postat Mai 4, 2014 Autor Partajează Postat Mai 4, 2014 Va salut!Ca sa nu deschid alt topic, postez aici. Vreau sa cumpar o bormasina cu coloana, dar nu stiu ce sa aleg. Bugetul disponibil, maxim 1000 roni. Am vazut ceva modele la Einhell, stiu ca nu stralucesc prin calitate, dar nu o voi folosi intensiv. Modelul care imi face cu ochiul, e acesta http://www.sculebavaria.ro/masini-de-gaurit-insurubat-si-daltuire/masini-cu-coloana/masina-de-gaurit-cu-coloana-einhell-bt-bd-701-630-w-2450-rpm-masina-de-gaurit-cu-coloana-bt-bd-701.html?Rog pe cei ce detin o astfel de bormasina sa-si exprime ceva opinii, pentru care le multumesc anticipat. Desigur ca in cazul in care exista ceva mai bun, in aceeasi categorie de pret, ma pot orienta si spre alt model sau producator.Daca o folosesti 15 min continuu trebuie lasata sa se raceasca, altfel risti sa arzi motorul. Link spre comentariu
giongiu Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Multumesc de sugestii! Citind cu o pagina in urma, am inteles ca un coleg, Radu cnc, pentru care am tot respectul, vazand ce iese din mainile lui, detine modelul acesta http://stern-austria.ro/masini-de-gaurit-insurubat-si-daltuire/masini-cu-coloana/masini-cu-coloana/bormasina-verticala-cu-banc-si-menghina-stern-austria-bd16av-450-w-16-mm-menghina-bormasina-verticala-cu-banc-si-menghina-bd16av.html? Daca se poate ceva pareri....Ma tenteaza datorita pretului, o sa folosesc asa ceva doar pentru hobby, destul de rar. Link spre comentariu
giongiu Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Despre modelul acesta, 160T, ceva opinii ? E una la vanzare, sh, la 1000 roni. http://www.walshengineering.com/shop/pdf/3920%20Quantum%20B160T%20Vario%20Bench%20Drill.pdf Link spre comentariu
radu cnc Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Eu sunt foarte multumit de acest model, o folosesc zilnic si face fata lucrarilor din atelierul meu de vreo 5 ani daca nu mai mult... Link spre comentariu
giongiu Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Multumesc! Chiar azi am sunat, o au pe stoc, transportul e gratuit. Maine o comand. Dupa ce o primesc, probabil o s-o modific pentru micsorarea jocului, dupa metoda dvs, chit ca pierd garantia. Link spre comentariu
giongiu Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Am comandat bormasina si desi am primit factura proforma, la un telefon ulterior mi s-a spus ca dureaza trei saptamani, pana o primesc. Comanda am facut-o aici, unde am gasit cel mai mic pret si transport inclus. http://www.stern-austria.ro/masini-de-gaurit-insurubat-si-daltuire/masini-cu-coloana/masini-cu-coloana/bormasina-verticala-cu-banc-si-menghina-stern-austria-bd16av-450-w-16-mm-menghina-bormasina-verticala-cu-banc-si-menghina-bd16av.html Daca stiti cumva un alt magazin cu un pret bun si transport inclus, va rog sa postati aici. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
giongiu Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 (editat) Din pacate Stern-ul nu e pe stoc niciunde si dureaza 3-4 saptamani pana il primesc. M-am interesat de Gude GTB 16/5, dar aceeasi problema..Ce se gaseste pe toate drumurile, e Einhell BT 701, spre care ma orientasem initial. Am mers sa vad una si-am fost dezamagit. Prost lucrata, cu joc in axul mandrinei, de noua, motor fara carcasa aluminiu, adica racire proasta. Am sperat ca se poate modifica dupa metoda prezentata aici, pentru a anula jocul. Nici-o sansa, nu e loc de dat gaura si filet pentru surubul de strangere. Asa ca mai caut, sau mai astept... M-ar tenta si varianta sh, astept ceva pareri despre modelul acesta, aflat la vanzare pe forum... http://www.elforum.info/topic/89640-vand-bormasina-coloana-de-masa-tip-coloana-quantum-b-160-t-vario/ Editat Mai 14, 2014 de giongiu Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Eu nu pot sa spun ca`mi pare rau ca n`am banii aia ! Grig Link spre comentariu
giongiu Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Sa inteleg ca-mi recomandati Quantum-ul sh? Ceva avantaje ale acesteia, comparativ cu celelalte modele amintite ? Chiar nu am experienta, de aceea intreb... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Ca firma Quantum sint printre cei mai buni chinezi. Daca poti mergi si o vezi. Dadeau batia foarte mica in catalog Grig Link spre comentariu
Vizitator dexter82 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Din cate am vazut, cel mai mic burghiu care il accepta este de 1.5mm. Eu astept de 2 luni sa o aduca pe stoc cei de la stern...Mai jos, este modificarea facuta de un coleg de forum pentru a regla jocul axului. Presupun ca sare garantia. Salut, Stima multa, eu sunt nou pe forum si ma intereseaza acest subiect. Nu vad ce modificari s-au facut pr anulare joc. Puteti detalia cu vorbe? multumesc anticipat Inca o intrebare Pentru a gauri platbanda de 1-5 mm grosime se preteaza o chinezarie din aia pana in 500 de ron sau ceva mai bun. diametrul mazim din platbanda va fi 10 mm. Ce parere aveti desppre? http://www.metatools.ro/produs/masina-de-gaurit-cu-coloana-far-tools-dp16e Astept un raspuns de la voi. Multumesc anticipat. A , si o ultima intrebare, La Einhell am vazut ca are joc si la fixarea masinii pe coloana aia de culisare? Acest jos se poate anula din strangerea suruburilor de fixare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum