Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dispozitive de prindere a pieselor pe masa canal T

yo9hnf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

3

• 78ATI

2

• catalin

1

• marianx

1

Top autori în acest subiect

In engleza am vazut ca se numesc <> sau <> (in context cu << T-slot>> - masa cu canal T).

AM gasit ceva poze....am gasit si niste KITuri la circa $30....dar la ei, peste garla.

Aveti idee de unde as putea cumpara un astfel de set nou sau SH ?

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Celor de la ROCAST le-am scris; nu mi-au raspuns; i-am sunat si mi-au zis sa le scriu pe alta adresa de mail; nu mi-au raspuns.Le-am scris un mail si celor de la EINHEL dar nu mi-au raspuns.Am mai gasit niste seturi de fixare dar si piese individuale la PGE, dar sunt fenomenal de scumpe (pentru mine).Un set complet de fixare pe ebay (din UK) este circa 280lei....cred ca o sa cumpar un astfel de set avand in vedere ca nu gasesc nimic mai ieftin. Cel de pe ebay macar are o gramada de prisem cu trepte (step blocks).

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Du-te pe ebay ,nu-ti mai pierde timpul cu firmele din RO ca si astia tot de acolo cumpara dar mai pun si ei ceva. Sau discuta cu un frezor sa-ti faca bride si prismele in trepte le inlocuiesti cu un pumn de saibe inserate pe un surub .In plus ,firmele din RO au comportament de strut ,adica le spui ce ai nevoie ,ei baga capul in nisip si zic ca fac ;daca zic asta,in orice caz i-ti arata curul .Concluzia la care am ajuns e ca trebuie vorbit direct cu meseriasul ( prelucratorul prin aschiere ) si bani tot la el sa ajunga ca altfel nu merge si daca poate te rezolva de pe azi pe maine.Concluzia per total e ca firmele din RO sant handicapate ,nu accepta comenzi fara o mica 'atentie' ,iar acea atentie e contravaloarea lucrarii (si ceva in plus),te poarta cu tot felul de desene tehnice (adica tehice cum vor ei nu cum se fac dupa normativ) iar meseriasul le va executa cum poate ,nu cum trebuie . Spun toate aceste deoarece am apelat de curand la serviciile oferite de diverse firme si stiu cum sta treaba ,dar poate am nimerit eu tocmai peste firme neserioase - oricum,am vorbit cu un meserias si pt 60 lei a facut piesele de pe azi pe maine (la singura firma care s-a angajat la lucrare ,numai 2...3 saptamani dura analizarea si refacerea desenului -la meserias i-a fost de ajuns o singura descriere verbala ,adica vreau asa si asa) .

Link spre comentariu

Cei de la Rocast nu-si bat capul cu asemenea maruntisuri. Mergi pana la ei si rezolvi problema. Eu folosesc niste suruburi obisnuite, de 17 ce se potrivesc pe canal. pentru sprijinire folosesc diverse piese, prisme metalice (cutite de strung) etc.PSChiar daca nu se potrivesc suruburile, le "tragi" putin pe polizor si gata.

Link spre comentariu

Le-am scris un mail si celor de la EINHEL dar nu mi-au raspuns.

Si eu le-am trimis mail de 3 ori cu privire la un set de roti de avansuri la strungul lor dar nici un raspuns.
Link spre comentariu

Le-am scris un mail si celor de la EINHEL dar nu mi-au raspuns.

Si eu le-am trimis mail de 3 ori cu privire la un set de roti de avansuri la strungul lor dar nici un raspuns.
Va sugerez sa ii sunati: 021.318.55.41 / 42 (nu prea sunt prieteni cu scrisul pe email). Eu am rezolvat o problema + comanda in 5 minute.
Link spre comentariu

Vezi daca au la Hornbach care vand aparatura de la EINHEL. Eu am luat universal pentru strung EINHEL si aveau si chestile alea pentru freza EINHEL MBF550. :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări