Vizitator alexandru16 Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 am un amplif de la un sistem creative inspire 6700 cu un colt spart daca are cineva si daca poate sa i-mi arate si mie o poza casa pot repara cablajul http://i34.tinypic.com/vpdxyg.jpg Link spre comentariu
Vizitator alexandru16 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Buna ziua revin cu niste poze poate nu va ajuta prima poza in care se vede mai bine traseele ce as vrea daca se poate sa ma ajutati sa refac traseele cu niste fire unde ie spart cablajul am cautat schema sau un sistem la felsa copii traseele dar nu am gasit rog un pic de ajutor daca se poate multumesc Link spre comentariu
Vizitator alexandru16 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 chiar nu are nimeni sistemul asta o poza cablaj ceva creative inspire 6700 cred ca mai bine pun ciocanu pe iel asta ie mersii Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Daca nu e tarziu atasez eu zona aia.Pe mine ma intereseaza legaturile la cablul cu 9 pini.Am cablul si nu mai am ,,cutia,, de la capat cea cu powerul si potentiometrele si trebuie sa o reconstruiesc.Raman indatorat cui ma ajuta cu legaturile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum