stres4all Postat August 4, 2006 Autor Partajează Postat August 4, 2006 da am si eu o nelamurire nu am mai facut comenzi pa net decat pentru niste manuale si am primit 3 din 4 ... acu ce o sa primesc ... sunt oarecum sceptic mai ales pentru ca e vorba de o suma de apox 10 mil Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 4, 2006 Partajează Postat August 4, 2006 da am si eu o nelamurire nu am mai facut comenzi pa net decat pentru niste manuale si am primit 3 din 4 ... acu ce o sa primesc ... sunt oarecum sceptic mai ales pentru ca e vorba de o suma de apox 10 milpai niste bolovani in colet nu ar strica :smt003 acum lasand gluma la o parte, cred ca am avut sute de clienti de aici si de pe forum.poweraudio.ro , poti sa intrebi pe oricine pt a afla o parere Link spre comentariu
stres4all Postat August 4, 2006 Autor Partajează Postat August 4, 2006 pai niste bolovani in colet nu ar strica :smt003 ... bolovani ? io am auzit k unii au primit chei ma rog in locu unor telefoane nu echipamente electronice :smt021 :smt075 ... Link spre comentariu
FIXVID Postat August 5, 2006 Partajează Postat August 5, 2006 :finga: :finga: :finga: le primesti, stai flexat :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum