radue Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 Nu e mare lucru sa calculezi o incinta cu un soft free de pe net...totusi rezultate sunt la fel de calitative cum este si calitatea programului.O sa-ti simulez sa vad ce lungime sa folosesti la tuburi. Tuburle acordeaza cutia la o anumita frecventa, in functie de lungimea si de diametrul lor.SI la sateliti iti recomand, in cazul in care nu-i vei folosi pt fullrange sa-i faci mai mici in primul rand si in al doilea rang poti sa pui 4 tuburi de basreflex pe lateralele, 2 pe de-o parte si doua pe alta, in acest fel vei pasta cat de cat aspectul mai estetic si astfel vei mai scadea si din volum, va fi mai compact :smt003 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 stress4all, ai deja difuzoarele respective? E12-150S?te intreb deoarece am impresia ca nu le ai, iar in tara nu mai este disponibila decat o singura bucata....un inlocuitor, ar putea fi cu succes G1250 Link spre comentariu
radue Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 dar cate hp-15w ii vor trebui pt a-l putea alinia la spl ? :smt005 Link spre comentariu
stres4all Postat August 3, 2006 Autor Partajează Postat August 3, 2006 nu miam pus problema procurarii difuzoarelor dar chestia cu o singura bucata ma amuzat daca vorbeam pe messenger (necesitand un timp mai mic in care as fi raspuns :P ) parca nu as fi aut curaj sa afirm asta cu gandu ca se putea vinde oricand ... pai si dak chear nu mai sunt :O nu vor veni ? pentru ca era sinduru care avea puterea si designu dorit de mine :( Link spre comentariu
radue Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 O sa apara pe stoc in curand, deci daca nu-ti treebuie neaparat acuma o sa faci rost de ele in ceva timp. Link spre comentariu
radue Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 Vezi ca ai mesaj privat cu anumite explicatii :yawinkle: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 E12-150S a fost inlocuit cu E12-250N incepand de la importul trecut150S nu va mai fi importat Link spre comentariu
stres4all Postat August 3, 2006 Autor Partajează Postat August 3, 2006 imi poti da un link unde apar ceva parametrii despre acest difuzor Link spre comentariu
radue Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 http://www.paacoustic.com/Product_Detai ... D=E12-250N :yawinkle: Link spre comentariu
stres4all Postat August 3, 2006 Autor Partajează Postat August 3, 2006 pai sioasta la ce pret o sa fie e mare diferenta intre cele 2 volumul incintei ramane neschimbat? banuiesc k asta are nevoie de un amp de aprox 300 W cea ce imi comlica iar proiectu... crezi k av400 ar fi o solutie? Link spre comentariu
radue Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 Dupa cum ti-am mai explicat pe mess, daca nu intri in zona de distrosiuni o sa fie bine. Av400 are 400 W in 4 ohmi, adica ar reveni 200 W pt un difuzor, exact puterea recomandata de producator. Link spre comentariu
stres4all Postat August 3, 2006 Autor Partajează Postat August 3, 2006 Dupa cum ti-am mai explicat pe mess, daca nu intri in zona de distrosiuni o sa fie bine. Av400 are 400 W in 4 ohmi, adica ar reveni 200 W pt un difuzor, exact puterea recomandata de producator.asta a fost tare io nu ma uit cine scrie posturile :smt006 ... pai da si pt k suporta 400, amp pe 8 ohm are 270w ceea e dupa parerea mie zic ce o limita decenta :finga: Link spre comentariu
radue Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 O sa ai un sistem de sunet bun pt ceea ce vrei tu. :supz: Si poti sa folosesti AV400 fara probleme. Pt HP-18W ar fi indicat un amplificator mai puternic dar va functiona bine si cu acesta. Link spre comentariu
stres4all Postat August 3, 2006 Autor Partajează Postat August 3, 2006 cred ca o sa ma opresc decat la sateliti si p viitor imi fac 2 subwoofere cu hp18W si av800. sper sa numi dea mari batai de cap amplificatoru :prayer: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 4, 2006 Partajează Postat August 4, 2006 E12-250N a costat 200 lei in importul trecut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum