Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfaturi pt incinta cu E12 150S

stres4all

Postări Recomandate

Nu e mare lucru sa calculezi o incinta cu un soft free de pe net...totusi rezultate sunt la fel de calitative cum este si calitatea programului.O sa-ti simulez sa vad ce lungime sa folosesti la tuburi. Tuburle acordeaza cutia la o anumita frecventa, in functie de lungimea si de diametrul lor.SI la sateliti iti recomand, in cazul in care nu-i vei folosi pt fullrange sa-i faci mai mici in primul rand si in al doilea rang poti sa pui 4 tuburi de basreflex pe lateralele, 2 pe de-o parte si doua pe alta, in acest fel vei pasta cat de cat aspectul mai estetic si astfel vei mai scadea si din volum, va fi mai compact :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stres4all

15

• radue

9

• Mircea Bartic

4

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

stress4all, ai deja difuzoarele respective? E12-150S?te intreb deoarece am impresia ca nu le ai, iar in tara nu mai este disponibila decat o singura bucata....un inlocuitor, ar putea fi cu succes G1250

Link spre comentariu

nu miam pus problema procurarii difuzoarelor dar chestia cu o singura bucata ma amuzat :) daca vorbeam pe messenger (necesitand un timp mai mic in care as fi raspuns :P ) parca nu as fi aut curaj sa afirm asta cu gandu ca se putea vinde oricand ... pai si dak chear nu mai sunt :O nu vor veni ? pentru ca era sinduru care avea puterea si designu dorit de mine :(

Link spre comentariu

pai sioasta la ce pret o sa fie e mare diferenta intre cele 2 volumul incintei ramane neschimbat? banuiesc k asta are nevoie de un amp de aprox 300 W cea ce imi comlica iar proiectu... crezi k av400 ar fi o solutie?

Link spre comentariu

Dupa cum ti-am mai explicat pe mess, daca nu intri in zona de distrosiuni o sa fie bine. Av400 are 400 W in 4 ohmi, adica ar reveni 200 W pt un difuzor, exact puterea recomandata de producator.

Link spre comentariu

Dupa cum ti-am mai explicat pe mess, daca nu intri in zona de distrosiuni o sa fie bine. Av400 are 400 W in 4 ohmi, adica ar reveni 200 W pt un difuzor, exact puterea recomandata de producator.

asta a fost tare :) io nu ma uit cine scrie posturile :smt006 :d ... pai da si pt k suporta 400, amp pe 8 ohm are 270w ceea e dupa parerea mie zic ce o limita decenta :finga:
Link spre comentariu

O sa ai un sistem de sunet bun pt ceea ce vrei tu. :supz: Si poti sa folosesti AV400 fara probleme. Pt HP-18W ar fi indicat un amplificator mai puternic dar va functiona bine si cu acesta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări