Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfaturi pt incinta cu E12 150S

stres4all

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stres4all

15

• radue

9

• Mircea Bartic

4

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

pana sa intru pe forumu asta credeam ca sunt importante toate dimensiunile inclusiv diametru aerisirilor si lungimea acestora si distanta dintre ele si difuzor ... sa inteleg ca decat volumul conteaza ?

Link spre comentariu

pana sa intru pe forumu asta credeam ca sunt importante toate dimensiunile inclusiv diametru aerisirilor si lungimea acestora si distanta dintre ele si difuzor ... SA INTELEG CA DECAT VOLUMU CONTEAZA ?

conteaza si dimensiunile porturilor bass-reflex - dar astea se aleg in functie de necesitati si dupa simularidistanta dintre porturi si difuzor nu are treaba
Link spre comentariu

conteaza si dimensiunile porturilor bass-reflex - dar astea se aleg in functie de necesitati si dupa simularidistanta dintre porturi si difuzor nu are treaba

ce intelegi tu prin necesitati ...
Link spre comentariu

Ai citit postul sticky despre teorie ?Necesitati=modulin care va fi operat, dimensiunile maxime pe care le veri etc. citeste acel topic si cred ca vei intelege cume cu satelitii, fullrangeurile, subwooferele etc.SI inca ceva: nu mai urla :axe:

Link spre comentariu

Ai citit postul sticky despre teorie ?Necesitati=modulin care va fi operat, dimensiunile maxime pe care le veri etc. citeste acel topic si cred ca vei intelege cume cu satelitii, fullrangeurile, subwooferele etc.SI inca ceva: nu mai urla :axe:

scuze nu urlam doar vream sa vada omu mai usor :d ... asta e ce vreau 2 subwoofere cu hp15W si 2 sateliti cu E12 150S. Pentru casa numai satelitii si la sonorizari tote 4 ... am pus 2 poze cu dimensiunile pe care le prefer dar nu stiu ce performante au . satelitii au in jur de 70 litrii si subwooferele ~ 90 litrii ...
Link spre comentariu

serios chiar am ras ... se pare ca la noi in Targoiste astia au ramas in urma cu denumirile ... ar fi un gest nobil sa ma lamuresti :) si e adevarat k hp15 nu se merita sa il folosesti ca subwoofer nefiind proiectat pentrut asea ceva ... cu toate ca am auzit ca l-au folosit multi

Link spre comentariu

solutia ar fi foarte simpla si optima sateliti cu dif de 12" si subwooferu cu un hp18w dar asa e alta problema eu vream sa le pun pe toate 4 la un amplificator av400 stereo serie paralel in functie de necesitati si posibilitati ... cu 3 se complica oarecum problema ... :d

Link spre comentariu

Poti sa le zici si tuburi de bassreflex.Sateliti poti sa-i faci mai mici, de ex de vre-o 50 L si suburile sa le faci un pic mai mari, cam de 100 L volumul interior net ( din care scazi dimensiunea difuzorului, a ranforsarilor si a tuburilor ) si acordat pe la 45 Hz...totusi sa nu te astepti la cine stie ce rezultate in subbas; recomand sa folosesti si un filtru hightpass la 40 Hz.

Link spre comentariu

si acordat pe la 45 Hz...

partea asta nu o inteleg marturisesc ca toate incintele care leam facut pana acum au fost facute numai dupa ochii si difuzoare luate tot dupa aspect :d ... neglijand performantele net superioare ale unor incinte calculate si cu dif specializate.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări