Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator 12V 20A

Vizitator darkseth

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gauss

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator darkseth

Am ca proiect de licenta sa construiesc un elicopter tip drona si m-am gandit sa nu testez zborul cu bateria LiPo pt ca sunt periculoase si nu vreau sa-mi ard (la propriu) toti senzorii si microcontrollerul, ci sa-l alimentez cu un cablu de 1-2 metrii de la o sursa de tensiune din 220V la 12V, iar motorasul absoarbe f mult curent (in sarcina maxima 16A si folosesc un electrically speed controller de 20A) si mi-ar trebui o sursa de tensiune cu absortie de 20A sa nu solicit nici esc-ul (cel putin asa cred ca se procedeaza).

Link spre comentariu

Cauta o sursa ATX mai puternica ... e cea mai ieftina solutie , daca pleci de la zero ... eventual modifici una sa scoata numai 12 V , exista un topic dedicat . Sau cauti o sursa in comutatie gata facuta ... ar trebui sa coste sub 100 RON . Sau o baterie auto de 12 V . Succes , pare un proiect " substantial " , in mod normal cred ca ar trebui sa te descurci singur , daca ai abordat asa ceva . Poate posteaza si alti colegi solutii mai facile , eu am enumerat ce mi-a venit mai repede in minte . Cu ce incarci acumulatorul LI-PO ? Trebuie sa fie mare " aeronava " , daca ai nevoie de un motor de 200 W ...

Link spre comentariu
Vizitator darkseth

Am cumparat un ballancer IMAX B6, dupa terminarea proiectului o sa postez detalii despre el pe forum la sectiunea proiecte complete. Multumesc pt sfat. O sa incerc asa. Are in jur de 40 cm dar destul de greu datorita senzorilor si a altor componente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări