Vizitator darkseth Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Buna ziua. Va rog sa ma ajutai si pe mine cu o shema de alimentare cu stabilizare la 12V 20A pt. un motor brushless de 16A, iar esc de 20A.Va multumesc. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Din ce vrei sa alimentezi " shema " ? ... Ca sa te putem " ajutai " ... desi eu n-am inteles ce e cu cei 20 A ... Link spre comentariu
Vizitator darkseth Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Am ca proiect de licenta sa construiesc un elicopter tip drona si m-am gandit sa nu testez zborul cu bateria LiPo pt ca sunt periculoase si nu vreau sa-mi ard (la propriu) toti senzorii si microcontrollerul, ci sa-l alimentez cu un cablu de 1-2 metrii de la o sursa de tensiune din 220V la 12V, iar motorasul absoarbe f mult curent (in sarcina maxima 16A si folosesc un electrically speed controller de 20A) si mi-ar trebui o sursa de tensiune cu absortie de 20A sa nu solicit nici esc-ul (cel putin asa cred ca se procedeaza). Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Cauta o sursa ATX mai puternica ... e cea mai ieftina solutie , daca pleci de la zero ... eventual modifici una sa scoata numai 12 V , exista un topic dedicat . Sau cauti o sursa in comutatie gata facuta ... ar trebui sa coste sub 100 RON . Sau o baterie auto de 12 V . Succes , pare un proiect " substantial " , in mod normal cred ca ar trebui sa te descurci singur , daca ai abordat asa ceva . Poate posteaza si alti colegi solutii mai facile , eu am enumerat ce mi-a venit mai repede in minte . Cu ce incarci acumulatorul LI-PO ? Trebuie sa fie mare " aeronava " , daca ai nevoie de un motor de 200 W ... Link spre comentariu
Vizitator darkseth Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Am cumparat un ballancer IMAX B6, dupa terminarea proiectului o sa postez detalii despre el pe forum la sectiunea proiecte complete. Multumesc pt sfat. O sa incerc asa. Are in jur de 40 cm dar destul de greu datorita senzorilor si a altor componente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum