Vizitator nedeasorin Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in privinta unei camere de supraveghere. Fara prea multe povesti, la demontare, un „coleg” a ajuns la concluzia ca este mai comod si mai rapid sa taie cablul. Din pacate l-a taiat dincolo de mufe. Vreau sa le pun la loc, dar nu am gasit mufa BNC mama care sa poata fi prinsa pe cabluri obisnuite, doar mufa mama de alimentare. In plus, am gasit doua fire rosii, doua negre si unul galben. Daca ma puteti ajuta cu o idee pentru mufa si pentru identificarea firelor (care sunt pentru alimentare, care sunt pentru transmiterea imaginii si ce este cu cel de-al cincilea?).P.S. Am uitat sa specific, camera este cu IR. Link spre comentariu
ddd3d Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 daca ne-ai spune si modelul... Link spre comentariu
Vizitator nedeasorin Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Scuze. Camera este Aosn, modelul: HX-012 (made in Taiwan).Multumesc anticipat. Link spre comentariu
laur_12 Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 fir galben iesire video , rosu alimentare (de obicei 12 vcc) negru minus ..cele 2 fire rosi masoarale cu un aparat si vezi daka sint in scurt (este unul si acelai fir ) Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Ce se intampla daca alimentez o camera cu o tensiune mai mare de 12V, de exemplu 14V? Link spre comentariu
laur_12 Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 nu risca posibil sa deceeze subit ceva la 12 vcc 1 a e suficient Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum