Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

procesor

Vizitator nelu_742000

Postări Recomandate

Vizitator nelu_742000

buna ziua am achizitionat un ps [nui nou] si am o placa de baza K9N6SGM-V cu un procesor sempron [tm]processor LE-1100 1,9gz ram 1,5 gz 800 mgz .as vrea sai schimb procesorul,am gasit unul pe un forum PROCESOR AMD ATHLONE64 4800+,DUAL CORE SOCKET AM2 si as dori [daca se poate] sa-mi spuneti daca e bine sal cumpar daca merge la placa mea de baza am atasat o fotografie cu placa de baza [cam cum arata ea] mutumesc anticipat stima.

post-74261-139829618454_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• mastodontu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 luni mai târziu...
Vizitator nelu_742000

buna ziua am achizitionat un ps [nui nou] si am o placa de baza K9N6SGM-V cu un procesor sempron [tm]processor LE-1100 1,9gz ram 1,5 gz 800 mgz .as vrea sai schimb procesorul,am gasit unul pe un forum PROCESOR AMD ATHLONE64 4800+,DUAL CORE SOCKET AM2 si as dori [daca se poate] sa-mi spuneti daca e bine sal cumpar daca merge la placa mea de baza am atasat o fotografie cu placa de baza [cam cum arata ea] mutumesc anticipat stima.

dar pot pune si un hdd pe ata am unul pe sata si vreau sai mai pun unul pe ata multumesc anticipat :aplauze
Link spre comentariu

Conform specificatiilor placii de baza ai 2 conectori SATA si unul ATA deci se poate conecta HDD ATA dar trebuie sa-l setezi ca SLAVE, cel care il ai deja il setezi MASTER.

Link spre comentariu
Vizitator nelu_742000

Buna ziua ! Da o sa mearga fara probleme si procesoru si hdd-ul ata....Deci puteti sa-l luati procesorul.. :da

multumesc mult de ajutor sa aveti o zi buna
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări