Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme vechi din diverse publicatii

Vizitator bogdannick

Postări Recomandate

Vizitator bogdannick

Am o mare serie de scheme, decupate de prin publicatiile anilor 70-89, cand faceam ceva banuti de buzunar (ca elev, apoi ca student) din depanari RTV si nu numai. Are rost sa le scanez si sa le incarc aici?Ma gandesc la faptul ca poate mai sunt persoane interesate de depanare aparatura VINTAGE.Astept parerile voastre si functie de ele ma apuc de treaba. In 2-3 zile incerc sa fac o lista a schemelor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• hpavictor

1

• paul_ral

1

• ggi

1

Top autori în acest subiect

Ar fi un lucru foarte bun!Nu știi niciodată când vei avea nevoie de o schemă. O bază de date cu astfel de scheme este un lucru de durată, dar benefiiciile pentru comunitatea iubitorilor de vintage și nu numai vor fi imense!

Link spre comentariu

Sigur are rost !!!Vei pierde o gramada de timp si nu vei castiga nimic, insa vei avea parte de o mare de multumiri de la userii care cauta asa ceva; si eu sunt printre cei ce cauta scheme vechi, clasice, diverse montaje tranzistorizate, etc...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări