Vizitator sorynakio Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Buna seara,am intampinat o problema in proiectul meu de licenta si mai rau e ca pe indrumutorul meu de licenta il doare in cot sa zic pe romaneste de aceea cer ajutorul vostru.Am asa codul matlab,care contine 4 M-file-uri.Le-am atasat asupra acestui document.Cele 4 fisiere se deschid toate in matlab deodata,si se ruleaza fisierul triunghiuri.Ce trebuie eu sa fac,este ca odata ce introduc o cifra de la tastatura,acele coordonate introduse sa mi le arate pe grafice automat(punctul acela rosu sa-mi localizeze pe laturile triunghiuilor,in toate cele trei grafice, coordonatele introduse de la tastatura,)-exemplu in figura atasata,iar asta nu stiu cum trebuie sa fac nu am ideea pur si simplu,mi-am batut capul zile intregi dar degeaba,va rog un sfat ceva,sau ajutati-ma va rog.MultumescEl mi-a zis ca trebuie sa fac o functie care sa apeleze programul in asa fel cand introduc un caracter de la tastatura sa mi-l arate automat pe grafice.Multumesc triunghi.txt triunghiuri.txt cauta.txt variabila.txt Link spre comentariu
Vizitator sorynakio Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Nu stie chiar nimeni?sa ma ajute... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum