Marian C Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Buna searaam un laptop fara cd-rom, l-a care am schimbat hard-ulpe IDEam instalat win98 pe un stick dar acum nu vede hard-ul laptop-uluicum se poate rezolva ca sa pot instala pe hard ?Multumesc Link spre comentariu
VIFCOR Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Buna searaam un laptop fara cd-rom, l-a care am schimbat hard-ulpe IDEam instalat win98 pe un stick dar acum nu vede hard-ul laptop-uluicum se poate rezolva ca sa pot instala pe hard ?MultumescHDD schimbat de ce ? Ce model de laptop ? Posibil probleme cu cipsetul. Link spre comentariu
Marian C Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 fujitsu siemens m7400 nu are probleme cu partea electronica am schimbat hard-ul ca celalalt defect nu stiam cum sa instalez un sist de operare de pe stick pt ca calc mai vechi au bios ce nu suporta de ex sa pui win7 de pe stick dar am vazut asta dar nu vede hard-ul sau alta metoda de a pune un sist de op de pe stick la aceste calc ? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Daca HDD e vazut in bios, ar trebui sa mearga Link spre comentariu
Marian C Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 stick-ul e vazut ca c:hard-ul e vazut in bios Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Pentru ca la Windows 98 trebuie sa partitionezi si sa formatezi HDD-ul cu un utilitar iar partitiile sa fie FAT32 sau FAT16. Pentru partitii mai mari de 2GB e obligatoriu FAT32. Win98 nu stie alte partitionari decat FAT. Daca ai macar 512MB RAM, poti sa instalezi winXP, dar daca mai bagi un program antivirus o sa se miste cam greoi. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Poti merge si pe un Micro XP ....ruleaza destul de bine ! Link spre comentariu
Marian C Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 am rezolvat, era partitie ntfsmultumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum