SASSU Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 sal all daca aveti o schema pentru a comanda un BD137 npn ,ce vreau sa fac? am doua tensiuni una de 12v si una de 3v cea de 12v nu se intrerupe ramane continu si cea de 3 v se intrerupe si m-am gandit sa pun un tranzistor pe bara de 12v si sa fie comandat de pe bara de 3v sa pot sa intrerup tensiunea de 12v daca aveti o schema cat mai simpla e binevenita Link spre comentariu
valioval Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Salutari.Incearca sa montezi un releu cu alimentare mica ceva.... :28 Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 nu incape pe lingd display daca incapea ii puneam Link spre comentariu
valioval Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Display la ce ? monitor, tv sau laptop. Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 este un mini laptop Link spre comentariu
valioval Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Aha acum am citit despre ce vrei sa faci cu mini laptopu . Exista un c.i.care poate sa faca functia aceasta cauta pe NET.Spatiu cred ca gasesti si In interioru laptop.sa pui un releu micut si sa scoti firele pe la balamale. Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 nu trebuie sa desfac laptopul ca imi vine tensiune de 12v sus si imi trebuia o schema simpla cu un tranzistor sal comand de pe tensiunea ce se intrerupe de 3v Link spre comentariu
valioval Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Tot cum a spus colegu poti face aceasta cu un LM 317 comandat(poate de un tranz.BC)Succes! Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 am pus pe pinul 3 pe intrare si pinul 2 pe iesire si se aprind ledurile fara ca sa leg pinul 1 comanda cand leg pinul 1 se opresc leduriile cea nu merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum