PaulAlex90 Postat August 2, 2006 Partajează Postat August 2, 2006 Salut! Cine ma ajuta si pe mine la determinarea dimensiunilor incintei pt. difuzorul din titlu. Vreau sa fac 2 incinte ca sateliti pt casa si pt mini-chefuri de 30-40 de persoane. Eu am calculat un volum de 95 de l, care mi se pare cam mult. Incinta as vrea sa fie pe 3 cai, cu un difuzor SAL SR1010 pe medii, iar pt. inalte as vrea sa-mi recomandati un tweeter daca se poate(NU horn, pt. ca nu imi plac). As mai dori sa imi spuneti la cat se fac crossoverele.P.S.: Pt. chefuri mai am si un sub de 200 de w care sa completeze pt frecventele de joase.Va multumesc mult. :supz: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 2, 2006 Partajează Postat August 2, 2006 450x300x350mm dim ext cu 1 tub de 70mm diam si 50mm lungimeincinta construita din PAL de de 18mmnu folosi medii pt le montezi degeabapune ca inalte PCT300 daca nu vrei horn, desi pht 405 ar fi o alegere mult mai inspiratafiltrul il vom face dupa ce te hotarasti asupra inaltelor. Link spre comentariu
radue Postat August 2, 2006 Partajează Postat August 2, 2006 Eu zic sa iei in considerare parerea lui nexus si sa faci ca el, adica sa faci acea cutie si sa nu folosesti medii.Pt inalte eu ti-as recomanda PHT408 :supz: Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat August 2, 2006 Autor Partajează Postat August 2, 2006 Va multumesc pt raspunsuri. Mai am o intrebare daca se poate.Nexus, imi poti spune te rog cam cat ar ajunge costurile totale pt hp10w+pht408?Iti multumesc. :prayer: Link spre comentariu
radue Postat August 2, 2006 Partajează Postat August 2, 2006 NeXuS_3 si PaulAlex90 sa nu va suparati pe mine dar astfel de "tranzactii" se fac pe mesageria forumului, la telefon sau orice alt mod de comunicare. Link spre comentariu
AlpHso Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 la aceasta incinta are ceva daca pun tubul in spate? Link spre comentariu
Extrem Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 la aceasta incinta are ceva daca pun tubul in spate?Nu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum