Vizitator fidel1959 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Salutare tuturor,Am un PC dotat cu placa de baza AsRock K7VT4A+ si in urma cu vreo luna cele 4 porturi USB din spate impreuna cu placa audio (on-board) au incetat brusc si fara motiv sa functioneze. Curios, 2 porturi USB de pe front panel merg fara probleme.Am constatat ca cele 4 porturi USB defecte nu primesc 5V pe pinul de alimentare. Am remarcat pe placa de baza ca deasupra socketului de procesor se afla 4 stabilizatoare de tensiune, 2 dintre ele avand 5 V la iesire in timp ce celelalte 2 nu scot nimic,banuiesc ca din cauza ca pare a exista un scurtcircuit la iesirea lor.Din acest punct nu pot merge mai departe fara o schema electrica a acestei placi de baza.Are cineva asa ceva ?Pe Net nu am gasit nimic, nici la site-ul oficial la celor de la AsRock, exceptand desigur User Manual care insa nu ma ajuta deloc.Merci in avans ! Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Ai cautat datasheet-ul acelor stabilizatoare? Link spre comentariu
Vizitator fidel1959 Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Nu cred sa fie o problema de stabilizatoare deoarece e un scurtcircuit clar laiesirea lor masurat cu voltmetrul si daca nu vad ce alimenteaza acele 2 stabilizatoaremi-e imposibil sa localizez acel scurtcircuit.Pe site-ul celor de la AsRock nu se gaseste decat user manual, ceea ce nu ma ajuta deloc.In Device Manager totul arata OK atat pt partea audio cat si pt porturile USB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum