Vizitator EosS Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 La o antena wireless se poate primi semnal pe 2.4 si trimis pe 5? Link spre comentariu
ndor Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Da,daca antena si echipamentul legat la ea este dual band . Link spre comentariu
Vizitator flashboy Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Nu. Aicea e vorba de fregventa pe care e trimis semnalul. Sunt separate cele pe 5 Mh. Dar poti gasi rutere ce tranzmit semnal wireless prin 2 antene, una pe 5 Mh si cealata pe 2,4Mh. Si un astfel de aparat ti-ar rezolva problema zic eu. Link spre comentariu
iod2 Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 nenea de mai sus. vezi ca e in GHz.....ca idee. maneau la brasov o transmisa pe 93.8 MHz crezi ca o poti receptiona pe 94MHz? Link spre comentariu
Vizitator flashboy Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Scuze. @iod2 are dreptate in GHz... am gresit eu. Link spre comentariu
ndor Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Nu. Aicea e vorba de fregventa pe care e trimis semnalul. Sunt separate cele pe 5 Mh. Dar poti gasi rutere ce tranzmit semnal wireless prin 2 antene, una pe 5 Mh si cealata pe 2,4Mh. Si un astfel de aparat ti-ar rezolva problema zic eu.Eu zic mai intai sa pui mana pe o carte de gramatica,sa mai inveti sa scrii si sa citesti si dupa aia sa te apuci sa dai sfaturi ,mai ales in domenii care oricum te depasesc din toate punctele de vedere.- De ce spui NU la inceputul frazei ,ca dupa aia sa repeti ce am spus si eu ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum