Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rating performanta hard

Badman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

4

• DonNCSS

3

• yo9hnf

2

• amassive

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

la mine placa video este cam mare capcaun si ma trage in jos in rest sunt destul de ok 4,9-5,5 dar placa video la performanta destop pt windows aero da doar 3,9 :cry:

Link spre comentariu

sigur are un i5 cel putin, eu am 6,8 din cauza placii video, dar la hard am 7,8 din 7,9maxim, asa ca nota ta e super, presupun ca tot un ssd ai pe primary din moment ce ai nota aia la hard, in rest hdd-urile la 7200 rpm pe platane nu trec de 5,9.

Posted Image.

Cati rami ai si ce marca? oricum ma repet, nota maxima este 7,9.

Link spre comentariu

Eu am aceste rating-uri:

Posted Image

Hardul ma trage cel mai rau in jos,dar urmeaza sa-mi iau un SSD si o sa scap si de bataia asta de cap+ca o sa am nevoie(o sa incep cu compilarile si o sa am nevoie de nitica viteza).

P.S: @amassive:chiar nu are nevoie de un i5 pt asa rating-uri,plus ca WEI nu este atat de relevant pentru piese ca un benchmark.

@vasile:Chiar nu esti sanatos daca vrei sa-ti faci upgrade la performantele alea.........

Link spre comentariu

eu la laptop am pus ratingul ca la desku de la lucru am 7,9

Lasa dom'le ca ai niste performante destul de bune pentru un laptop(presupun ca-i Alienware).P.S: Incercati sa nu va mai luati dupa rating-urile WEI pentru ca nu ajuta la nimic,ca si performanțe reale ale componentelor de sub "capota",avand doar scop informativ,sa zicem...Niste benchmark-uri clarifica totul.
Link spre comentariu

Din cate am observat eu, pentru a atinge 7.9 la HDD in Windows 7, este necesar sa ai RAID 0 pe SSD. Un singur SSD nu va scoate 7.9 stiu asta pentru ca are colegul de birou SSD si are doar 7.2 . O alta varianta mult mai costisitoare insa sunt SSD-urile pe PCI-Expres cu viteze de citire/scriere net superioare interfetei SATA3. Dau un exemplu de vis http://ocz.com/consumer/revodrive-3-x2-pcie-ssd capabile sa atinga pana la 1500 Mb/s viteza de citire, dar asa ceva putini i-si permit. :jytuiyu Singura solutie viabila este cea cu RAID-0 pe SSD si asta cine i-si permite. Dar sa fim realisti totusi si sa ne punem intrebarea : la ce ne ajuta daca atingem nota de 7.9 ? Eu momentan nu folosesc decat HDD-uri la 7200 RPM si sunt extrem de multumit de sistem. Intel i3 540 @3.07 Ghz, 2 Gb DDR3 (aici am sa mai intervin doar si am sa ridic la 4 Gb), Placa video XFX GTS250 1Gb DDR3 @2200Mhz / 256 biti, placa de baza mini-iTX Gigabyte GA-H55N-USB3 si HDD WD 1Tb/SATA3 si WD 500 Gb/SATA2. Notele le vedeti mai jos.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări