Administratori Badman Postat Aprilie 18, 2013 Administratori Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Voi ce rating aveti la PC ? Eu mai mult de atat nu pot sa scot ori ce i-as faceE bun sau trebuie sa fac ugrade ? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 la mine placa video este cam mare capcaun si ma trage in jos in rest sunt destul de ok 4,9-5,5 dar placa video la performanta destop pt windows aero da doar 3,9 :cry: Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Rating-ul asta din windows mi se pare destul de relativ si nu cred ca prezinta in realitate adevarata performanta ! Link spre comentariu
mastodontu Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 cel mai mare scor il am pe un dell precision 490, 7 fixla scorul tau, stai chiar bine.tu ce configuratie ai ? Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 sigur are un i5 cel putin, eu am 6,8 din cauza placii video, dar la hard am 7,8 din 7,9maxim, asa ca nota ta e super, presupun ca tot un ssd ai pe primary din moment ce ai nota aia la hard, in rest hdd-urile la 7200 rpm pe platane nu trec de 5,9. . Cati rami ai si ce marca? oricum ma repet, nota maxima este 7,9. Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 RAM-ul ma trage in jos, e un singur modul ddr2 de 2gb la 667mhz Dar urmeaza upgrade la 4 gb la 800mhz Link spre comentariu
DonNCSS Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Eu am aceste rating-uri: Hardul ma trage cel mai rau in jos,dar urmeaza sa-mi iau un SSD si o sa scap si de bataia asta de cap+ca o sa am nevoie(o sa incep cu compilarile si o sa am nevoie de nitica viteza). P.S: @amassive:chiar nu are nevoie de un i5 pt asa rating-uri,plus ca WEI nu este atat de relevant pentru piese ca un benchmark. @vasile:Chiar nu esti sanatos daca vrei sa-ti faci upgrade la performantele alea......... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Cam asta e pe laptopul meu Dell 9400 Link spre comentariu
Dj Alex Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 asta ii ratingul meu meu de la pc Link spre comentariu
srdjan Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Cel mai prost din curtea şcolii Mă consolez că e laptop totuşi... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 18, 2013 Autor Administratori Partajează Postat Aprilie 18, 2013 eu la laptop am pus ratingul ca la desku de la lucru am 7,9 Link spre comentariu
DonNCSS Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 eu la laptop am pus ratingul ca la desku de la lucru am 7,9Lasa dom'le ca ai niste performante destul de bune pentru un laptop(presupun ca-i Alienware).P.S: Incercati sa nu va mai luati dupa rating-urile WEI pentru ca nu ajuta la nimic,ca si performanțe reale ale componentelor de sub "capota",avand doar scop informativ,sa zicem...Niste benchmark-uri clarifica totul. Link spre comentariu
Matrixu Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Din cate am observat eu, pentru a atinge 7.9 la HDD in Windows 7, este necesar sa ai RAID 0 pe SSD. Un singur SSD nu va scoate 7.9 stiu asta pentru ca are colegul de birou SSD si are doar 7.2 . O alta varianta mult mai costisitoare insa sunt SSD-urile pe PCI-Expres cu viteze de citire/scriere net superioare interfetei SATA3. Dau un exemplu de vis http://ocz.com/consumer/revodrive-3-x2-pcie-ssd capabile sa atinga pana la 1500 Mb/s viteza de citire, dar asa ceva putini i-si permit. Singura solutie viabila este cea cu RAID-0 pe SSD si asta cine i-si permite. Dar sa fim realisti totusi si sa ne punem intrebarea : la ce ne ajuta daca atingem nota de 7.9 ? Eu momentan nu folosesc decat HDD-uri la 7200 RPM si sunt extrem de multumit de sistem. Intel i3 540 @3.07 Ghz, 2 Gb DDR3 (aici am sa mai intervin doar si am sa ridic la 4 Gb), Placa video XFX GTS250 1Gb DDR3 @2200Mhz / 256 biti, placa de baza mini-iTX Gigabyte GA-H55N-USB3 si HDD WD 1Tb/SATA3 si WD 500 Gb/SATA2. Notele le vedeti mai jos. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Eu am RAID0 la laptop (2 x WD Scorpio Black) scorul e 5.9 Astea erau rezultatele la vremea repectiva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum