Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radioreceptor Balada S 582A

Postări Recomandate

Salutare tuturor userilor...as avea nevoie de putin ajutor din partea voastra sau a celor care au aparate pe tuburi si se pricep la repararea lor.Eu am acest aparat de radio,dar nu prea merge(mai bine spus nu merge)ce rugaminte am la voi!?daca cineva detine acest aparat si este in stare de functionare si poate/doreste sa-i faca o poza interior la circuitele electrice ca eu sa pot sa-mi dau seama cum sunt facute legaturile ii raman dator "vandut".Cineva inainte sa ajunga aparatul la mine cred ca facut ceva lipituri pe unde nu trebuie de aceea nu merge am vazut asta cand l-am desfacut.Am si schema lui, pana acuma am descoperit cateva lipituri aiurea si ma induc in eroare de aceea o poza cu interiorul lui original m-ar ajuta enorm de mult(daca se poate,daca nu am sa ma concentrez si mai mult asupra lui)ca tare intortochiat mai este acest radioreceptor.Daca n-as fi pasionat de radioreceptoarele romanesti nu mi-as bate capu,dar asa microbu asta nu-mi da pace.O noapte placuta tuturor.Daca este careva din timisoara poate ma indruma in vreun fel inspre un atelier,fie el si personal,pentru a repara acest radioreceptor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• meseriasu_

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va salut,multumesc pentru schema postata(nicumicu)detin si eu aceasta schema dar as vrea daca se poate o poza ceva cu acest "minunat"sasiu sa vad legaturile originale cum s-ar zice,ca dupa schema trebuie sa desfac toata cablaraia si firele si nu cred ca este necesar acest lucru,sper sa nu supar si sa deranjez prea mult cu ideile mele nastrusnice :nebunrau: Daca detine cineva acest sasiu in starea lui din fabrica fara interventii ar face un MARE Bine,ms!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări