Vizitator calean_92 Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 salut.imi poate spune cineva de ce nu am acces la datele unui stick...cind il pun in comp se aude sunetul specific,dar nu mil arata...de la ce poate fi??uite cind introduc sticul in comp,deja imi apare daca vreu sa il formatez...ii dau sa formateze .dupa care imi apre un panou cu capacitae,ceva cu NTFS,FAT32,exFAT ....DUPA CARE II DAU START si apoi ok...dupa care imi apare ca windosul nu poate sa termine formatarea... Link spre comentariu
puriu Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 La formatare trebuie ales un sistem de fisiere recunoscut de calculator, de exemplu FAT32, altfel nu stie cum sa formateze. S-ar mai putea ca stick-ul sa fie protejat la scriere sau sa fie defect. Link spre comentariu
Vizitator calean_92 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 ok si daca e defect as putea sa il repar cumva???ca e un stick bun si as vrea sa stiu daca e posibil sa il repar Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Daca era un stick bun, mai deschideai acest topic ??? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 ok si daca e defect as putea sa il repar cumva???ca e un stick bun si as vrea sa stiu daca e posibil sa il repar Memoria are o interfata controler usb inauntru, pusibil sa fie conexiuni imperfecte, in regim de hobby poti incerca remedierea, altfel reparatia nerentabila. Link spre comentariu
puriu Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 La stick-urile defecte pe care le-am intalnit controlerele erau bune (erau recunoscute de calc.), iar memoria era defecta (era mereu goala). Link spre comentariu
Vizitator Gabriel4gold Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 (editat) salutare.vin si eu cu o intrebare am un stick usb hasp in urma cu ceva timp a stat nefolosit apoi cand am avut nevoie de el sa-l folosesc am constat cu stupoare ca nu mai functioneaza (ledul nu se mai aprinde).tot urmarind pe ici pe colo m-am decis sa incerc sa ma uit mai atent sa vad de unde vine problema.acum ce vreau sa intreb?: problema se pare ca am depistat-o dar vreau sa stiu daca este safe pentru stick.am urmarit pe placuta lui atat cat se poate,alimentarile. aveam tensiune pe bornele stickului respectiv 5v apoi de la borna de plus + (cum privim stickul cu fata spre noi in dreapta) am facut o punte pana la C3 (precizez ca nu stiu daca reprezinta condensator)facand aceasta punte am constatat ca s-a aprins ledul iar stickul functioneaza fara probleme.mentionez ca am facut aceasta punte acolo deoarece sub lupa am vazut cablajul exfoliat intre cei doi pini ai C3. poate functiona asa cu aceasta punte sau trebuie facut ceva mai amanuntit.eventual poate ma puteti ajuta cu un link sau program pentru a face o copie a stickului. multumesc Editat August 19, 2014 de Gabriel4gold Link spre comentariu
riderinblack Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Merge fara probleme. La stick-uri de obicei pica ori cuartul de 12mega ori se duce memoria flash. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum