Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

memorie usb

Vizitator calean_92

Postări Recomandate

Vizitator calean_92

salut.imi poate spune cineva de ce nu am acces la datele unui stick...cind il pun in comp se aude sunetul specific,dar nu mil arata...de la ce poate fi??uite cind introduc sticul in comp,deja imi apare daca vreu sa il formatez...ii dau sa formateze .dupa care imi apre un panou cu capacitae,ceva cu NTFS,FAT32,exFAT ....DUPA CARE II DAU START si apoi ok...dupa care imi apare ca windosul nu poate sa termine formatarea...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• puriu

2

• riderinblack

1

• VIFCOR

1

• pinky

1

Top autori în acest subiect

La formatare trebuie ales un sistem de fisiere recunoscut de calculator, de exemplu FAT32, altfel nu stie cum sa formateze. S-ar mai putea ca stick-ul sa fie protejat la scriere sau sa fie defect.

Link spre comentariu

ok si daca e defect as putea sa il repar cumva???ca e un stick bun si as vrea sa stiu daca e posibil sa il repar

Memoria are o interfata controler usb inauntru, pusibil sa fie conexiuni imperfecte, in regim de hobby poti incerca remedierea, altfel reparatia nerentabila.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Gabriel4gold

salutare.vin si eu cu o intrebare am un stick usb hasp in urma cu ceva timp a stat nefolosit apoi cand am avut nevoie de el sa-l folosesc am constat cu stupoare ca nu mai functioneaza (ledul nu se mai aprinde).tot urmarind pe ici pe colo m-am decis sa incerc sa ma uit mai atent sa vad de unde vine problema.acum ce vreau sa intreb?: problema se pare ca am depistat-o dar vreau sa stiu daca este safe pentru stick.am urmarit pe placuta lui atat cat se poate,alimentarile. aveam tensiune pe bornele stickului respectiv 5v apoi de la borna de plus + (cum privim stickul cu fata spre noi in dreapta) am facut o punte pana la C3 (precizez ca nu stiu daca reprezinta condensator)facand aceasta punte am constatat ca s-a aprins ledul iar stickul functioneaza fara probleme.mentionez ca am facut aceasta punte acolo deoarece sub lupa am vazut cablajul exfoliat intre cei doi pini ai C3.

poate functiona asa cu aceasta punte sau trebuie facut ceva mai amanuntit.eventual poate ma puteti ajuta cu un link sau program pentru a face o copie a stickului.

multumesc

Editat de Gabriel4gold
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări