tranzistor Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Salutari. Am dezmembrat recent un Acer S100 ca sa ii schimb displayul, dar din neatentie am rupt cu surubelnita banda de la butoanele de meniu, search , back si home. Nu ma pricep prea bine la telefoane si in special la senzori (cred ca-s capacitivi acestia) dar va cer ajutorul sa stiu daca mai pot face cumva banda si daca trebuie sa pun obligatoriu toate partile lipsa sau e suficinet sa refac contactele? Din pacate nu pot sa ii fac o poza chiar acum, dar revin cu una la intreaga piesa. Va atasez una gasita pe net, cu digitizerul intreg, al meu are rupte colturile. Sub folia de deasupra mai este o alta placuta de textolit pe care mai sunt piese si niste patrate asemanatoare cu cele de deasupra.Multumesc mult, Cip Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Nu am prea inteles unde ai rupt.Ia de aici poze clare si arata-ne sa vedem unde! Poze: Link spre comentariu
tranzistor Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Salut, Eram pe fuga si probabil nu am explicat asa bine. Am facut si niste poze la piesa. nu este inclusa in display, initial credeam ca inclusa in display si nu am fost asa atent cand am demontat. Piesa se prinde in folia de la display. Poze: http://imageshack.us/g/266/17042013170.jpg/ Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Traseele sunt foarte fine.Nu cred ca vei reusi sa le relipesti.Iti trebuie lita foarte subtire.Daca totusi faci rost de lita(cauta un handsfree modele mai vehi care au lita foarte subtire emailata),cu varful de la un cutter zgarma bine materialul care acopera traseele,in puncte care nu sunt critice si refa legaturile cu un varf de letcon foarte subtire.E foarte greu daca nu imposibil.Succes! Link spre comentariu
tranzistor Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 In mod normal singururul traseu intrerupt este cel de deaspupra (prima poza de sus, traseul acela subtire.) . Restul nu sunt, sunt doar rupte din ele si de aceea intrebam daca are vreo importanta semnificativa restul de traseu rupt, in conditiile in care contactul cu placa inca este intact. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Daca e doar unul de refacut e bine.Ideea e sa ai continuitate pana la mufa aceea mica.Nu sunt foarte clare pozele e greu sa vad traseele. Link spre comentariu
tranzistor Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 una mai de calitate cu folia. http://imageshack.us/photo/my-images/96/dsc0002wwo.jpg/ Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Ai exact 5 trasee de refacut.Traseul din stanga e comun la cele 4 butoane si duce la pastilele din centru si celelelate 4 trasee aferente fiecarui buton.Nu e imposibil dar nici usor.Fa rost de lita de 0.1,un cutter ascutit bine,si un letcon cu varf foarte subtire.O lupa si cu putina grija refaci cele 5 trasee rupte. Link spre comentariu
tranzistor Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 ok. multumesc mult pentru timp si sfaturi! icon_jook Link spre comentariu
tranzistor Postat Mai 5, 2013 Autor Partajează Postat Mai 5, 2013 In concluzie:am refacut traseele, dar am probleme cu el, cand merge, cand nu merge. cel mai problematic e butonul 3, de back, care desi nu e afectat are rare momente cand merge. butonul 4 merge ok, desi e cel mai afectat, si restul sunt instabile. Nu stiu daca ii mai pot face ceva, o sa incerc sa refac lipiturile si apoi sa le fixez cu un liant (ma gandesc ca e un contact imperfect) . Link spre comentariu
cristiaCT Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Vezi sa nu fi facut lipituri reci,sau sa atinga la masa lipiturile.Verifica si traseele "bune",poate sunt intrerupte si nu se vede. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum