Vizitator mitza88bv Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 SalutareVreau sa configurez un modul SMC si nu stiu ce sa fac si de unde sa incep...Am nevoie de un soft special? Se configureaza cu ajutorul unui PC? Ma poate ajuta cineva cu documentatie sau tutorial in limba romana?Ca principiu, as vrea sa il configurez pentru a primi semnal de la 2 senzori pentru detectie metal.Multumesc.Mihai Link spre comentariu
Vizitator plc Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Modul SMC?fara detalii mai concrete si la obiect nu te poate ajuta nimeni! Link spre comentariu
Vizitator mitza88bv Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Modul SMC?fara detalii mai concrete si la obiect nu te poate ajuta nimeni!Am un modul SMC EX245-DX1-X36 la care vreau sa leg 2 senzori ESCHA pentru detectie metalpe principiul "Poarta SI logic" Tot cu acest modul sunt interesat sa configurez 2 pistoane pneumatice Festo (ma intereseaza atat partea de semnal cat si parte de inchidere\deschidere manala cu un element de siguranta) Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum