Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv vortex vtvn21k2

gaby57

Postări Recomandate

salutare tuturor ! Rog daca mai are cineva dampul pt TDA11126H/N2/3 de la Vortex  vtvn21k1 sau macar dl Dan Cod cu cele postate , ca nu mai sunt 

multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

5

• tehnic

5

• marcel2006

3

• gaby57

2

Top autori în acest subiect

multumesc dl-ui Florinel TV  ...dar nu vrea sa iasa din st-by  in niciun fel ..

M-ar ajuta f mult o schema pt acest Vortex vtvn21k1 cu TDA11126H1/N2/3 . Am cautat pe net si n-am gasit . 

Va rog , daca are cineva schema, sa o posteze ..sau un link . Multumesc.

Editat de tehnic
Link spre comentariu

Trimite sasiul la mine si il rezolv eu ca pentru aceste sasiuri nu se prea gasesc scheme din pacate , dar cine le repara frecvent stie exact unde este defectul , sau pune o poza cu sasiul clara si poate te ajut ce sa schimbi sa nul mai trimiti 

Link spre comentariu

TDA11126H1/N2/3 are 80 de pini si e smd iar TDA11106PS are 64 pini si e normal ..

fisierele foto nu le pot incarca . Zice ca am voie doar 1.003,52Kb ...

Editat de tehnic
Link spre comentariu
Acum 13 ore, tehnic a spus:

TDA11126H1/N2/3 are 80 de pini si e smd iar TDA11106PS are 64 pini si e normal ..

fisierele foto nu le pot incarca . Zice ca am voie doar 1.003,52Kb ...

Pai nu ai spus pina acum ca este smd , deci estesi TDA11126 normal acum de unde sa stiu daca nu ai pus macar o poza cu sasiul

Link spre comentariu

smultumesc d-lor Florinel Tv  si dan-a2 [ aveam deja ,,vox ..,, dar IC-ul e configurat mult diferit fata de vortexul meu]  si va aduc la cunostinta cu satisfactie ca tv-ul l-am rezolvat - scurt 470 micro/16v aflat intre un trz pnp comutator al unei bare de 7v catre al 2-lea stabilizator fix de 5v. l-am depistat vazand ca integratul nu se alimenta ulterior cu 5v ON. M-ar fi ajutat schema exacta, dar chiar si asa trebuia sa abordez altfel problema si sa ma misc mai repede ... Multumesc inca o data si spor si dv ..! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări