homer Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Salut. Am o problema cu un router Belkin N300. Dupa o perioada in care merge bine, se conecteaza la internet si nu are probleme, la un moment dat moare, in sensul ca nu il mai pot accesa si nici macar ping nu mai am in el de pe PC. Nu ma pot conecta nici wireless in acel moment. Becul lui ramane verde semn ca el functioneaza, dar intra intr-o stare de blocare. S-a mai intalnit cineva cu situatia aceasta ? E de la Hardware-ul lui? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Se poate sa se blocheze de la temperatura. Rezolvarea ar fi un radiator lipit pe chip-ul routerului (cel care se ocupa de routare pentru ca in el sunt 3 chip-uri mari) si eventual un schimb complet de condensatori daca este mai vechi. Ca sa aveti o confirmare folositi un ventilator care sa fie directionat catre router si observati daca se blocheaza mai rar. Link spre comentariu
homer Postat Aprilie 16, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Il am de un an de zile si inca e in garantie.A avut perioade si de 3-4saptamani in care a functionat bine fara probleme.Acum vad ca de o perioada functioneaza dupa ce ii dau reset in jurul a cateva ore dupa care se blocheaza si imi intrerupe orice conexiuni.Am sa il duc la garantie, desi nu stiu daca o sa ii faca mare lucru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum