Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema garnitura hublou masina de spalat.

Aurelian6n2

Postări Recomandate

Buna ziua, este vorba despre o masina de spalat automata marca REX model RX 64 pe care am demontat-o ca sa-i schimb rulmentii cuvei. Cand am tras cuva afara a picat un arc in forma de cerc ca cele de la semeringuri numai ca asta e de la garnitura hubloului si are diametrul de vreo 25 cm. Vreau sa-l pun la loc dar nu imi dau seama de unde a picat, care este canalul unde ar trebui montat. Poate sa-mi dea cineva vreo indicatie sau un link ceva unde as putea vedea cum vine montat acel arc ?Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Aurelian6n2

5

• euvasile

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da ai tras ceva de cuva ca sa sara acel arc :nebunrau: , trebuiea scos nu sa sara el. Dupa ce asezi la loc garnitura arcul acela se foloseste drept colier ca sa nu sara garnitura. Orienteazate dupa ala care a ramas pe cuva sau pe capacul din fata.Daca e orizontalavezi foto

post-66077-139829617921_thumb.jpg

post-66077-139829617927_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sa nu considerei o intrebare rautacioasa, dar ai schimbat si semeringul? Daca nu l-ai schimbat atunci, e nasol, trebuie sa refaci lucrarea, stiu ca nu se pun astfel de intrebari dupa ce a terminat omul treaba.

Link spre comentariu

Nu e absolut nici o suparare. Bineinteles ca am schimbat si simeringul, schimbat ambii rulmenti (SKF)am curatat integral rezistenta si cat s-a putut cuva pe pertea cealalta.Cureaua am lasat-o in pace ca era impecabila si nu avea rost. Am rezolvat totul cu vreo 65 lei si cand ma gandesc ca cei de la reparatii imi cereau 300 lei... :nebunrau:

Link spre comentariu

La mine pentru schimbarea rulmentilor, semering si cu deplasarea la domiciliul clientului plus garantie un an pretul este de 160 lei. Este exagerat pretul de 300 lei , desi nu prea cred ca da cineva atat.Cred ca ieri am exagerat si eu un pic, am luat pentru depanarea unui progamator (sursa defecta)170 lei, asta e... se mai intampla.

Link spre comentariu

Daca imi cereau atat ma lasam in baza lor ca si asa stau foarte prost cu timpul liber, dar la 300 lei am zis ca deja e aproape jumate din valoarea masinii. Asa ca m-am documentat pe net despre ce si cum trebuie sa desfac si iata ca a iesit treaba ok.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator Nichifor Ioan

Buna seara. La multi ani!  Am avut o problema cu acest arc. Cineva a bagat la spalat un accesoriu de la scoica bebelusului pentru improspatare. Obiectul s-a asezat contra naturii si a smuls garnitura de hublou. A curs ceva apa, am descoperit cauza si acum Avrame incerca s-o dregi. Era in ajun de Craciun, toti mesterii contactati erau ocupati, promisiuni dupa sarbatori. Cum nu-mi curg sculele din mana, am inceput documentarea pe net si in manualul de service si am demarat in tromba. Cum puteam sta 5 zile fara masina de spalat? Mi-a iesit totul mai putin montarea acestui sugubat arc. Am testat-o fara el si functioneaza ca in vremurile normale. Pe net am gasit un filmulet ajutator dar ii lipseste exact faza montarii arcului. Pentru cunoscatori am doua intrebari:

1. Ce rost are el daca si fara el totul merge bine? Unde si cand se va manifesta lipsa lui?

2. Este cineva generos si altruist sa-mi spuna cum se monteaza?

Multumesc pentru rabdarea de a-mi citi spovedania.  

Link spre comentariu
Vizitator Panaite Maricica

Montarea este foarte simpla ,se unge acea sirma cu un pic de ulei si se pune in locul special al garniturii cu arcul in jos ,stinga /dreapta depinde cum are garnitura locasul arcului.  Vezi postul de mai sus editat de euvasile

Editat de Panaite Maricica
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări