Vizitator angelod Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 BunaAm pentru atestat subiectul:" Multiplexarea semnalelor" si am nevoie si de ceva schita legata de acest subiect. M-am gandit ca ar fi bun un circuit integrat de multiplexare dar nu gasesc pe internet o schita la asa ceva(sau poate nu am cautat eu bine) ma puteti ajuta co o schita la un astfel de circuit si cu o mica descriere a acestuia?multumesc Link spre comentariu
costi002 Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 despre ce fel de semnal este vorba? analog sau digital? Link spre comentariu
Vizitator angelod Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 despre ce fel de semnal este vorba? analog sau digital?despre ambele Link spre comentariu
costi002 Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 cat de rapida trebuie sa fie "scanarea" intrarilor in multiplexor? Link spre comentariu
Vizitator angelod Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 cat de rapida trebuie sa fie "scanarea" intrarilor in multiplexor?nu conteaza Link spre comentariu
costi002 Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 numar de intrari, iesirea in ce se duce? cum vrei sa fie comandat? Link spre comentariu
Vizitator angelod Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 numar de intrari, iesirea in ce se duce? cum vrei sa fie comandat?nu are importanta cate intrari are, iesirea unde duce...... sa fie circuit integrat de multiplexare Link spre comentariu
costi002 Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 vad ca incepi sa iriti, uite aici https://www.sparkfun.com/datasheets/Bre ... ut-v10.pdf Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Ce atestat e ala maica, de trebuie sa prezinti ceva despre care habar n-ai ce e? Oricum, poate te ajuta. Incearca cu primul link. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum