Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o intrebare despre seria IPA

Postări Recomandate

As vrea sa stiu unde se situeaza nivelul tehnic al montajelor IPA 400,800,1000.Cu alte cuvinte as vrea sa stiu daca ar fi inplementate aceste monaje intr-un amplificator de fabrica cu protecti etc.,ar putea concura cu amplifurile pro disponibile pe piata romaneasca.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

4

Top autori în acest subiect

Eu am intrebat asta deorace sar putea pe viitor sa incerc producrerea pe scara larga de aeemenea amplificatoare in regim industrial profesional facute.Si ma gandeam ca s-ar putea obtine niste amplificatoare profesionale la un pret acesibil.Momentan mai testez piata sa vad ce iese.Apoi ma gandeam sa produc un prototip pe care sa il prezint potentialilor cumparatori(daca vor exista :rolleyes: ),dar eu cred ca vor exista daca se va prezenta un produs mult mai ieftin ca cele concurente si la performante asemanatoare.

Link spre comentariu

Sunt deschis la orice colaborare atata timp cat va iesi profitabila pt amandoi.Cand(si daca) voi demara actiunea voi contacata mai multe persoane producatoare de kit-uri sau distribuitori de componente si o sa incerc sa fac un lucru de calitate maxima.Fara piese dubioase sau alte chesti.Eu cred ca in romania lumea va incepe sa caute incet incet calitate,si atunci toata luma va avea de castigat.Atat producatori cat si cumparatori.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări