Vizitator Shotokn Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Am un sistem audio 5.1. De odata subwooferul a incetat sa mai scoata sunetul melodiei si se aude un bazait enervant din el, dar restul merg perfect. Am schimbat 2 condensatori care erau pe langa subwoofer dar bazaitul persista si nu se aude nimic altceva din el. Ce anume ar mai putea fi pe langa condensatori?Inspectat vizual totul arata intact. M-as apuca sa masor toate componentele dar as vrea daca cineva a mai avut problema asta sa imi spuna de ce sa ma ocup mai intai.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Matrixu Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Prima data verifica cablul de semnal, poate ai contacte imperfecte. Daca restul satelitiilor nu au acest bazzait, posibil sa fie de la cablu de semnal---->schimba-l cu altul si vezi daca face tot asa, posibil mufe dezlipite. Daca ai acel bazzait in toate boxele, atunci ar fi fost de verificat condesatorii de filtraj de pe alimentare, asta in cazul in care ai alimentare comuna vor bazaii toate boxele. Daca ai alimentare separata pentru etajul de amplificare al subwoofer-ului, atunci verifici doar filtrarea de pe acel etaj.Stima. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Intra in discutie si finalul.Desfa pinul de intrare din circuit si vezi daca mai ai bazait in dif. Link spre comentariu
Vizitator Shotokn Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Multumesc pentru raspunsuri...am sa ma apuc de treaba... Link spre comentariu
Vizitator crysswald Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Salutare! Am si eu aceeasi problema cu un sistem 5.1 trust. Am observat ca se incinge un integrat cu radiator din foaie de tabla presupun. Cablul de semnal este bun. o fi doar integratul sau e posibil sa fie si altceva? Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Salutare! Am si eu aceeasi problema cu un sistem 5.1 trust. Am observat ca se incinge un integrat cu radiator din foaie de tabla presupun. Cablul de semnal este bun. o fi doar integratul sau e posibil sa fie si altceva?99% este finalul integrat. Daca se incalzeste excesiv si aveti brum foarte sigur sa fie in scurt circuit finalul. Link spre comentariu
Vizitator crysswald Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 ok, multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum