aygun Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Probabil a zis ca nu are suficient spatiu ptr ramdisk.Foloseste Hiren dar partea de Dos programs -> Testin tools -> Memory -> Memtest 4.11Daca in timpul testului da cu chestii rosii , ai blocuri defecte in RAM. Link spre comentariu
K1nderu Postat Aprilie 26, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Am testat cu Memtest 86 V2.11 asta e versiunea din testing tools nu a gasit nici o eroare am rulat windows 98 din hiren si merge ok foarte rapid direct de pe ram deci cred ca e ok ramul...ramane sa iau 3 cd-uri sa fac cateva windowsuri cu 2000,multumesc pentru timpul acordat! Link spre comentariu
aygun Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Nu te mai incapatana . Baga un Windows Millenium pe el si ai scapat de probleme .Cu un CD de win 98 faci cu fdisk partitia activa si bootabila precum si de sistem . Sa iti dea la boot de pe el un prompt . Apoi , copiezi pe hard intr-un folder continutul CD-ului de winMe ) si din prompt rulezi C:>/winme/setup.exeSi gata !Incepe instalarea. Pe gingina aia de laptop iti ajunge sa intri pe un net , sa vezi un fil , un messenger mai vechi , etc , etc . Link spre comentariu
K1nderu Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 As face cum ati zis dumneavoastra dar nu am adaptor sa conectez hardul la pc ca sa copiez folderul cu winMe laptopul l-as tine mai mult pentru cateva programe si scheme electronice...ram are destul pentru windows 2000,190MB a fost schimbat tot de nenea ala o data cu hardul o sa caut mai multe detalii despre winME,multumesc frumos! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 laptopul l-as tine mai mult pentru cateva programe si scheme electroniceDacă acele scheme electronice sunt în format "pdf"aveţi şanse destul de mari să nu le puteţi accesa.WinMe nu admite decât cel mult Adobe Reader 6, iarfişierele "pdf" create mai recent necesită cel puţinAdobe Reader 7. Nici măcar "Foxit" sau alte surogatenu se împacă prea bine cu acest SO.am bagat cd-u a bootat windows 2000 si pana sa-mi dea sa creez partitia mi-a dat o eroare am incercat iar la fel alta eroare cand am scos cd-ul era crapatDeci acum aveţi un CD-ROM funcţional ?Nu înţeleg, cine a crăpat ? Discul sau instalarea ?Ar fi bine dacă aţi posta mesajul de eroare apărutîn timpul instalării. Link spre comentariu
K1nderu Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Am cumparat de pe forum si cd-rom,schemele in mare parte sunt pdf,o sa cumpar cateva cd-uri deocamdata nu am ajuns sa iau,am sa revin cu detalii daca o sa mai apara mesajul cu eroarea...intre timp am descarcat windowsME si l-am testat pe microsoft virtual pc se comporta excelent icon_jook Link spre comentariu
K1nderu Postat Aprilie 29, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Azi am instalat windows 2000 pe laptop a facut cateva figuri la instalare de 2 ori dar pana la urma a mers foarte bine fara nici o eroare,insa mai am o problema nu am gasit driverele pentru placa de sunet si video modelul placii de sunt este ESS ALLEGRO-1COMM si a placii video este S3 SAVAGE/MX/86C270 Link spre comentariu
K1nderu Postat Aprilie 29, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Nu mai pot sa editez postul anterior windowsu s-a instalat acum imi da blue screen in prostie... am citit de unde am luat windowsul ca asa face dupa 1 ora 2 de functionare... insa nu am gasit driverele am cautat pe net si deageaba :cry: mi-a facut destui draci,ma chinui cu tabla asta... Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Pentru placa video încercaţi driverul de aici: http://www.google.ro/search?hl=ro&sourc ... ogle&gbv=1 (chiar primul din lista, cel de la "driverscollection"). Postaţi mesajul de eroare atunci când apare BSOD. Oricum, acesta nu are legătură cu lipsa driverelor video şi audio. Verificaţi neapărat HDD cu un utilitar al fabricantului său. E posibil ca şi acel Win 2000 pe care l-aţi downloadat să nu fie tocmai "curat". Link spre comentariu
K1nderu Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 Am scapat de tabla,am luat un telefon nou si un mp4 si asa mi-a facut destui draci nu tu suruburi nu tu panglica la maus ma simt usurat!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum