Relav Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Am un Nokia C2 blocat in Vodafone (cumparat de la un magazin al acestui operator). Sunt obligati cei de la magazin sa-l deblocheze (la cerere) gratuit? Ar fi o alta varianta de deblocare in afara de a-l duce la un atelier service? La Alba Iulia o deblocare la atelier costa 80 lei. Mie mi se pare foarte mult? Link spre comentariu
popa ionut Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Am un Nokia C2 blocat in Vodafone (cumparat de la un magazin al acestui operator). Sunt obligati cei de la magazin sa-l deblocheze (la cerere) gratuit? Ar fi o alta varianta de deblocare in afara de a-l duce la un atelier service? La Alba Iulia o deblocare la atelier costa 80 lei. Mie mi se pare foarte mult?daca este luat la liber mi-se pare normal sa il deblocheze gratis,incerca la ei totusi!numai sa nu fie la abonament. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Dar telefoanele luate la liber,nu sunt codate in general,numai cele la abonament sunt codate ! Link spre comentariu
florin mulies Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 nu este mult. este un pret destul de bun, chiar daca este jumate din valoarea telefonului..modelele noi de nokia sunt facute pe o platforma noua, numita SL3. aceste se pot decoda foarte greu printr-o metoda numita "brute force" unde se citeste "hashu" din telefon cu un box special pt decodarea telefoanelor apoi alec hash se pune la calculat, calculat ce da un cod pe baza imeiului. aceasta operatiune de calculat dureaza intre 2 3h pana la 2 3 zile. in functie de telefon. Link spre comentariu
Relav Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Va multumesc de lamuririle date. Da, telefonul este luat la abonament. "florin mulies", nu credeam ca este asa complicata deblocarea. E un telefon simplu, fara facilitati deosebite Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum