Vizitator Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 De cât sunt mai ggg distorsiunile-thd-procentual în raport cu fundamentala-amplificată aflată la aprox +26,5db chipurile. Link spre comentariu
ggg Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 De cât sunt mai ggg distorsiunile-thd-procentual în raport cu fundamentala-amplificată aflată la aprox +26,5db chipurile.Asta este o intrebare ? Intreb ca sa nu dau nastere la alte confuzii...confuzii, ale confuziilor.Oricum, dvs. ati abordat fundamentala in acest fel . Ramane sa aratati ca aveti numai 0.15 % distorisuni si nu vreo 25 % Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Iar gigigi a scos o pasarica....(ce zici de faptul ca axa X e logaritmica?) Cica 25% Adica asa, cam pe la un sfert se vede? Da' creieru nu are nimic de zis?Linia alba trasa de Valderama reprezinta un nivel de mai mult de 600 ori mai mic decit fundamentala...Dom'le e greu cu logaritmii...tare greu... Link spre comentariu
ggg Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Bre! Hai sa lasa pseudo-socotelile ! Cat reprezinta -29 dB din -85 db ??? Este logaritimic ?? Sau acum taiem si din energia semnalului ca sa le brodim din condei . Lasa-l pe Domn'Vali sa ne arate si noua -29 dB reprezinta 0.15% distorsiuni dintr-un semnal intreg de 85 de dB . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Iar gigigi a scos o pasarica....(ce zici de faptul ca axa X e logaritmica?) Cica 25% Adica asa, cam pe la un sfert se vede? Da' creieru nu are nimic de zis? Linia alba trasa de Valderama reprezinta un nivel de mai mult de 600 ori mai mic decit fundamentala... Dom'le e greu cu logaritmii...tare greu... 631 "şefu" mai exact chipurile.Adică Vin 0,775mV_ef cu +26,5db(spune Patefon) şi armonici pătratic însumate aprox 0.024V(să zicem). Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Vezi gigigi ca era vorba de 0.015%. Eu cred ca e cazul da demonstrezi tu ceva...Valdetama a demonstrat deja. Link spre comentariu
ggg Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Domn ' Vali ! Va rugam sa ne aratati 0.15% distorsiuni . . Degeaba vreti sa "taiati" exponential ca rezultatul este tot peste valoarea 2 .Nici macar nu pot sa-i spun "la suta" pt ca nu mai discutam de doua marimi proportionale . S-a terminat. Chestia asta se numeste....cum vreti sa o denumiti ? Vezi gigigi ca era vorba de 0.015%. Eu cred ca e cazul da demonstrezi tu ceva...Valdetama a demonstrat deja. Cu socotelile stiu ca nu ai nicio treaba .Dar nici macar numerele nu le mai recunosti ???? Uite textul integral This picture depics harmonic spectrum of 1KHz signal at 65 watt into 8 ohm load. Amazing low distortion of -56dB (0.15%) is actually obtained. There is no other manufacture that eager to show this except numeric figures in their data sheet table. P.S. Eu nu am nimic de demonstrat . Nu sunt dominat de frustrari . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Vezi măi ggg că am precizat deja +26,5db câştig în tensiune de aprox 21 ori mai pe înţelesul tău.vezi şi tu ce înseamnă 65W/8Ω...(la pagina 13 zice acolo ceva Patefon de genul 16,25V la bornele sarcini pentru 4Ω când v_in=775mV , cam 22,8V pentru 65W în 8Ω sarcină ar veni v_in circa 1,1V ,mai departe te descurci ). Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Da, am retinut gresit. Era 0.15%. Gigigi, eu am calculat, am interpretat, etc. Faptul ca Maria Ta nu poate recunoaste de pe o poza nici zgomotul...LE. Aha! Ai inceput sa te prinzi si sa editezi aberatiile...Tot e bine...( viewtopic.php?f=28&t=144953&start=240 ) Link spre comentariu
ggg Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Vezi măi ggg că am precizat deja +26,5db câştig în tensiune de aprox 21 ori mai pe înţelesul tău.vezi şi tu ce înseamnă 65W/8Ω...(, cam 22,8V pentru 65W în 8Ω sarcină ar veni )Da.Adica 16.25 V...si nu 22.8 VDon'Vali ! Va rog frumos sa ne aratati acele 0.15 % distorsiuni armonice . Cum vreti dvs. sa o dati tot ies mai mult de 2% . Nu pica nici cum . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Pica omule dar tu nu poti sa intelegi am un castig de 21 de ori in raport cu v_in si armonici patratic insumate sunt atenuate de 30 de ori(-29.5db) tot in raport cu v_in asadar per total 21 X 30=630 aplica si tu acum log si vezi ca devine aprox -56db. Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Ba 22.8V! P=Upatrat/R unde P=65W si R=8. Vezi ca e analizor de spectru (cum tu n-ai vazut numai in poze) si nu osciloscop...unde vedem tensiuni virf la virf :ras:Alta pasarica.... Link spre comentariu
ggg Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Daca nu ai niciun fel de intelegere asupra ceea ce se intampla cu distorisunile astea .Poti sa-ti vezi de ale tale.Ce treaba avem cu ce se intampla borne??? Uite cum ma faci tu....sa-ti zic altele ,in loc "La multi ani!",sa te bucuri de varsta care o ai si sanatate fara distorisuni . Asta ca sa nu te te injur... Pun aici , fisierul cu calculele efective pt determinarea distorsiunilor in baza datelor oferite de user-ul Patefon . Se considera efectiv amplitudinea frecventei fundamentale.[attachment=0]CalculTHDcuDateUserPatefon.xls[/attachment] Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Dragule, el a facut calculele pentru o sarcina de 4 ohmi....Crezi ca se schimba ceva? Rapoartele de tensiune sunt aceleasi, deci rezultatul e identic. Poti sa faci calculele pentru orice sarcina, rezultatul in dB sau procente va fi acelasi. (sarcina nu conteaza, daca vrei se "simplifica")Ideea era sa pui calculele tale, nu sa preiei GRESIT diverse frinturi de document si sa le pui cap la cap aiurea. Daca folosesti tensiunea fundamentalei pentru 4 Ohmi si celelalte tensiuni pentru alta sarcina, normal ca da aiurea. Ia foloseste tensiunile pentru ACEEASI sarcina!(sau e gresita formula P=Upatrat/R.... ) Link spre comentariu
ggg Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Daca ai avut curiozitatea sa deschizi fisierul inseamna ca ai vazut ca socoteala din att. nu are vreo legatura cu vreo sarcina efectiva . Nu-mi permit sa reinventez formule de calcul THD. Doar am preluat datele furnizate de user-ul Patefon . Link spre comentariu
Postări Recomandate